10
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

‘NEKA MI ZAMERI KO ŠTA HOĆE’: Ivica Kralj jasno i glasno – ‘Želim da Zvezda uđe u Ligu šampiona!’

Objavljeno: 29.08.18 u 12:31

Jedan od junaka Partizanovog prvog ulaska u Ligu šampiona pre 15 godina, isto to želi večeras i Crvenoj zvezdi.

Svedoci smo da je nedavno Duško Tošić javno izjavio da će navijati za turski Bešiktaš protiv Partizana, što je ustalasalo srpsku javnost.

Za razliku od njega, prvi čovek FK Mačva iz Šapca Ivica Kralj, javnost ‘trese’ na suprotan način. Ne preza od mišljenja drugih i otvoreno priznaje i izražava želju da crveno-beli večeras eliminišu Salcburg.

– Lepo bi bilo da Zvezda prođe Austrijance i igra Ligu šampiona – izjavio je Kralj za ‘Žurnal’.

Na pitanje da li će mu iko zameriti zbog te izjave, budući da je legenda Partizana, čuveni golman to oštro odbija.

– Šta ima meni iko da zamera ili odobra?! Svoj sam čovek, vazda bio… Gledam šta je dobro za srpski fudbal, zato bi super bilo da oba kluba igraju grupnu fazu evrotakmičenja. Partizan volim, ali poštujem i navijam za sve ovdašnje klubove – jasna je poruka Ivice Kralja.

0
0

10 Komentara

  1. A to sto je Tosic do juce bio clan Besiktasa, a Ivica nikad clan Salcburga za vas je potpuno zanemarljiva cinjenica!

    0
    0
    Odgovori
  2. Dobro je za srpski fudbal da tvoj klub kad igra protiv Partizana, u 80om minutu deluje kao na spidu a protiv FC red star vec u dvadesetom ne mozete da hodate.

    0
    0
    Odgovori
    • Da li pričamo o istom klubu koga ste u prvom kolu prošle sezone tukli 6:1, a oni nas izbacili u Kupu!!! O čemu pišeš ti????

      0
      0
      Odgovori
    • vi franjevci,janičari,splićani,crobari ili šta ste već ne znam jer imate veliku krizu identiteta isto tako imate i manjak inteligencije ili vam je urođeno da izmišljate dobili ste iste te iz mačve 6:1 a mi smo ispali od istih tih u kupu tako da manje konzumiranja raznih narkotika i širenja lažnih informacija jer sami sebe poništavate ovakvim glupostima i lažnim izjavama….sa vama uvek komeNdija…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter