6
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

NIJE SAMO JEDNA TELEVIZIJA: Grobari će moći da biraju gde će gledati meč protiv Bešiktaša

Objavljeno: 28.08.18 u 13:28

Prvobitno je bilo najavljeno da će revanš iz Istanbula prenositi samo jedna televizija, ali će prenos ići na dva domaća programa.

Za razliku od prvih mečeva u plej-ofu za Ligu šampiona (Crvene zvezde) i Ligu Evrope (Partizana), za revanše je od pre par dana poznato da će prenositi Radio Televizija Srbije.

Međutim, kada je reč o utakmici Bešiktaš – Partizan, taj prenos će raditi i TV ArenaSport, koja je to najavila u svom programu.

Tako će Grobari u četvrtak od 20 časova moći da biraju između RTS 1 i ArenaSport 1.

RTS neće imati emisiju u studiju, dok je Arena to najavila za pola sata pre početka meča.

0
0

6 Komentara

  1. Надам се да ће и убудуће (даће Бог да буде разлога) преносити обје. Нама у ЦГ замраче Ртс, ал зато Арену не и још имам ХД. Кад нисам на стадиону да бар имам пренос

    0
    0
    Odgovori
    • Koga će prenositi hrt 1 zvezdu slični dresovi jednima prave, a drugima poprečne pruge i naravno Robert Srbin iz Čačka završio karijeru u nk dragovoljac.

      0
      0
      Odgovori
  2. Kako medju turke sa partizanovim dresom na vodafon arenu? Samo jako, bice bolje… Kao bez gostujućih navijaca, ima da se jedini, daj boze, radujem

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter