0
Evropske lige

DRUGI STRELAC LIGE: Prelep pogodak bivšeg napadača Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.18 u 23:23

Srpski centarfor strelac u pobedi Hamarbija nad Dalkurdom od 3:2.

Fudbaleri Hamarbija savladali su u gostima Dalkurd u 19. kolu šampionata Švedske sa 3:2, a drugi gol, za ponovno vođstvo, postigao je srpski fudbaler Nikola Đurđić.

U prvom poluvremenu viđena su tri gola. Gosti su poveli u 24. minutu preko Hamada, sa penala, da bi domaći tim izjednačio 12 minuta kasnije preko De Džona.

Hamarbi je ponovo došao do vođstva u poslednjim momentima prvog poluvremena, kada je Đurđić prelepim udarcem glavom pogodio uz asistenciju Vladimira Rodića.

(Izvor: youtube / Football Scores)

Treći gol za Hamarbi postiže Barni pet minuta pre kraja, da bi De Džon postigao svoj drugi gol u prvom minutu sudijske nadoknade, za neizvesnu završnicu u kojoj su gosti izdržali i zasluženo pobedili.

Đurđić je ovim pogotkom došao do ukupno 11 golova u šampionatu, čime je prvi strelac ekipe i trenutno drugi strelac prvenstva posle Paulinja Gereira iz Hakena.

Srpski fudbaler je ovaj meč igrao sa specijalno napravljenom maskom za lice pošto je u prethodnom meču šampionata slomio nos, zbog čega je propustio meč Kupa Švedske u kojem je Hamarbi savladao Karlštad Junajted sa 3:0.

Hamarbi je ovom pobedom ostao na drugom mestu prvenstva sa samo dva boda zaostatka u odnosu na vodeći AIK. U narednom kolu, u nedelju drugog septembra, ekipa Hamarbija dočekuje Đurgarden koji je na osmom mestu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter