1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAŠI ZADOVOLJNI POBEDOM: Srnić gol posvetio sinu, Gobeljić opisao svoju minijaturu

Objavljeno: 26.08.18 u 10:53

Na utakmici sa Čukaričkim svoju prvu asistenciju u prvom timu Crvene zvezde upisao je mladi Aleksa Terzić.

On je u 53. minutu odlično pronašao Slavoljuba Srnića, koji je lako savladao golmana gostujuće ekipe.

– Presrećan sam što sam zabeležio prvu asistenciju. Čim sam šutnuo loptu video sam da će ući u gol, samo sam čekao da počnem da se radujem. Zaista lep i važan trenutak za mene. Nastaviću da se trudim i da u svakom trenutku dajem sve od sebe na terenu – rekao je Terzić.

Meč sa Čukaričkim je peta uzastupna pobeda crveno-belih u Superligi ove sezone.

– Teška utakmica je iza nas, ali to je fudbal. Borili smo se, dali smo sve od sebe i na kraju pobedili. Trijumf je najvažniji, znamo da moramo da osvojimo titulu. Odlično igramo u kakvom god sastavu da izađemo na teren, svi momci su sjajni i odlično se slažemo. Na treningu šef dosta rotira ekipu i to daje rezultate. Bitno je da nastavimo u istom ritmu, da nižem pobede i da sledeće nedelje obezbedimo ulazak u Ligu šampiona.

Terzić je dobio debitantski poziv za mladu reprezentaciju Srbije.

– Predivan je osećaj, mlada pa potom i A reprezentacija su san svakog fudbalera. Sada moram tamo da se dokažem. Nastaviću sa napornim radom – poručio je Terzić.

FOTO: STARSPORT

Slavoljub Srnić složio se sa konstatacijom da Zvezda može bolje, ali da je najvažniji trijumf.

– Mogli smo bolje da odigramo, imali smo nekoliko šansi koje je trebalo da iskoristimo, ali pobeda je u ovom trenutku najbitnija. Meč sa Čukaričkim došao je posle teške utakmice sa Salcburgom, svi smo više psihički nego fizički bili umorni. Nije bilo lako prebaciti se na susret sa Čukaričkim, ali smo zabeležili zasluženu pobedu – rekao je Srnić.

Pogodak koji je postigao na ovoj utakmici ima posebnu posvetu.

– Ovo je gol za mog sina, prvi pogodak koji sam postigao od kad sam postao otac. Moram da pohvalim Terzića i da mu se zahvalim za fantastičnu asistenciju. Odlično je odigrao čitavu utakmicu. Srećan sam što sam dao gol jer sam imao na prošloj utakmici nekoliko propuštenih prilika, kao i jedan dobar šut na ovoj.

FOTO: STARSPORT

Gol odluke bio je delo Marka Gobeljića u 71. minutu.

– Pavkov i Ben su mi dosta pomogli, odvukli su dvojicu igrača i otvorili mi prostor do gola. Želeo sam da odigram na stranu, ali video sam da je ispred mene sve čisto, šutnuo sam i na sreću lopta je ušla u gol. Doneo sam prednost i mirniji završetak utakmice svojoj ekipi – rekao je Gobeljić.

Zvezdin bek osvrnuo se na učinak svoje ekipe na terenu na meču sa Čukaričkim.

– Videlo se da nije bilo lako na terenu, ekipa Čukaričkog je pokazala da su sa pravom u vrhu tabele. Došli su na naš stadion da se nadigravaju i smatram da su obe ekipe pružile dobru partiju. Mi nismo ušli u meč kako treba, ali smo u nastavku znatno podigli nivo igre i zabeležili dobar rezultat. Bitno nam je da smo obezbedili nova tri boda i doneli sebi mir ped važan meč koji nas u sredu čeka u Salcburgu. Svi se nadamo Ligi šampiona.

0
0

1 Komentara

  1. GLEDALACA JE SVE MANJE.NIKO NECE DA GLEDA 2. TIM.PROTIV SPARTAKA JE BILO 11 NOVIH.PITAM VAS DA LI REAL,BARASA I OSTALI IGRAJU NEKU UTAKMICU SA 2.TIMOM?DA LI RONALDO,MESI I DRUGI ODMARAJU 7 DANA,ILI SU BEN,SAVIC,STOILJKOVIC I DRUGI BOLJI IGRACI PA MORAJU DA SE CUVAJU? ZA 2. TIM SE UGOVARAJU PRIJATELJSKE UTAKMICE…KAO NEKAD.PUBLIKU VISE NECETE VRATITI NA STADION.USPUT PITAM KAKVA JE BUDALA MOGLA DA VIDI DA JE BEN DOBAR IGRAC?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter