4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROMENA PLANA: Romi od Radonjića veći deo kolača od prvobitno dogovorenog

Objavljeno: 26.08.18 u 16:22

Iako je transfer Nemanje Radonjića bez dileme jedan od najvećih u novijoj istoriji kako Crvene zvezde, tako i srpskog fudbala uopšteno, utisak je da će od svega ubedljivo najmanje profitirati upravo crveno-beli.

Radonjić je kao pozajmljen fudbaler igrao prvo za Čukarički, potom je prošle godine stigao na Marakanu, gde je sjajnim partijama privukao pažnju evropske fudbalske javnosti. 

Nastavio je istim ritmom i početkom ove sezone, sjajno je odigrao dvomeč sa Suduvom, potom protiv Spartaka iz Trnave postigao pogodak koji je Zvezdi obezbedio učešće u Ligi Evrope i duel sa Salcburgom, nakon kog će pojačati ekipu Olimpika iz Marselja.

Vrednost transfera bi trebalo da bude oko 12 miliona evra, ali će veliki deo pripasti i Romi.

Prema prvom dogovoru tim iz Rima je trebalo da dobije 15 procenata (1,8 miliona), ali italijanski „Il Tempo“ prenosi da je Roma na osnovu toga što klub napušta godinu dana pre isteka ugovora uspela da preko Ramona Monćija izdejstvuje od Crvene zvezde povećanje procenata na čak 25%, što znači da će na račun tima iz Italije leći ravno tri miliona evra.

Radonjić će za Zvezdu odigrati još revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona koji je na programu u sredu u Salcburgu, nakon čega sledi prelazak u redove tima iz Francuske.

 

 

0
0

4 Komentara

  1. Bas lepo,umesto da je odigrao jos godinu,prodajemo igrace od 20 god a dovodimo od 30, sve naopako… bar da nisu uzeli gomilu para pa da razume covek … ovo…

    0
    0
    Odgovori
    • Pa ajde pticice, otpevaj nam. Verovatno je to informacija iz poverljivih izbora. Ti si, verovatno, neko jako bitan i od poverenja.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter