0
Evropske lige

Fudbal Prijateljski mec-Friendly match Francuska v Srbija Goalkeeper Hugo Lloris Bordeaux, 07.09.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PRIVEDEN ŠAMPION SVETA: Policija uhapsila Uga Ljorisa

Objavljeno: 24.08.18 u 14:59

Golman Totenhema i reprezentacije Engleske Ugo Ljoris uhapšen je u petak rano izjutra, saopštila je policija grada Londona.

Kapiten „pevaca“ i „galskih petlova“ zaustavljen je tokom rutinske kontrole u Glučester Plejsu, a kako je navela Metropolitanska policija, razlog hapšenja je vožnja pod uticajem alkohola. On je potom pušten uz kauciju, a pojavljivanje pred sudom je zakazano za 11. septembar.

Ljoris je u Totenhem stigao 2012. iz Liona i postao živa legenda kluba uz 256 utakmica, a kao član Totenhema popeo se sa reprezentacijom Francuske i na krov sveta ovog leta u Rusiji, pobedivši Hrvatsku u finalu rezultatom 4:2.

Totenhem je sezonu otvorio uz dve pobede – nad Njukaslom 2:1 i nad Fulamom na svom terenu 3:1. Naredni meč igraju protiv Mančester Junajteda.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter