0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JEVTOVIĆ PRED DUEL SA BRĐANIMA: Delije smo čuli i na praznom stadionu, zato pune tribine očekujemo u subotu

Objavljeno: 23.08.18 u 16:59

Ovog vikenda izabranici Vladana Milojevića vraćaju se obavezama u prvenstvu Srbije.

Meč između Crvene zvezde i Čukaričkog na programu je u subotu od 20.30 časova.

Vezista šampiona naše zemlje očekuje nastavak pobedonosnog niza.

– Odmah posle susreta sa Salcburgom okrenuli smo se meču sa Čukaričkim. Potpuno spremni dočekujemo tu utakmicu jer, kako naš trener Milojević uvek ističe, najbitnija je samo prva sledeća utakmica. Jak tempo je prisutan na našim treninzima i svi smo maksimalno spremni i motivisani. Daćemo sve od sebe da zabeležimo još jednu pobedu i da nastavimo sa stopostotnim učinkom u domaćem prvenstvu, počeo je Jevtović.

Umor neće predstavljati problem po njegovom mišljenju.

– Imamo veliki fond igrača, na svakoj poziciji po dvojicu ili trojicu odličnih fudbalera. Naš stručni štab najbolje zna šta radi, koga god da uvrste u startnu postavu sigurno će to biti dobitna kombinacija. Mi živimo za utakmice i uspehe, tako da nam ne predstavlja problem to što igramo na svaka tri dana, već nas dodatno motiviše, rekao je on.

Očekuje vezista da će ih pune tribine ispratiti u Austriju.

– Videlo se protiv Salcburga koliko nam znači podrška sa tribina. Neverovatno je to što su Delije našle način da ih i na praznom stadionu čujemo. Meč sa Čukaričkim će biti odlična prilika da nas podrže i zato ih zovem da dođu u što većem broju i da, nadam se, zajedno proslavimo novu pobedu, poručio je Jevtović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter