Nadobijali su se fudbaleri srpskog vicešampiona žutih kartona od početka sezone, pa nekolicini visi ’mač nad glavom’ u sutrašnjem meču protiv Bešiktaša.

Velika je sreća Partizana što će u okršaj protiv daleko skupocenijeg rivala ući u punom sastavu, bez problema sa povredama i suspendovanim igračima, ali bi isto tako bila velika šteta ukoliko bi neko od ’rizičnih’ zaradio kaznu i ostane bez mogućnosti da pomogne saigračima u prestonici Turske kroz sedam dana.


A ima takvih. Suspenzija sledi nakon treće javne opomene, a do sada ih po dve imaju trojica igrača ’parnog valjka’.

Marko Janković je svoje dve zaradio u Humskoj protiv Trakaija, kao i u gostima ekipi Nordsjelanda, te bi bila prava šteta ukoliko bi i sutra ’požuteo’ i u eventualnom poslednjem meču u dresu Partizana morao da bude samo ’posmatrač’.

FOTO: STARSPORT

Na pomenutom prvom susretu protiv Litvanaca, kartone su dobili i Saša Zdjelar i Nebojša Kosović, pa su u prvom, odnosno, drugom okršaju protiv Nordsjelanda po drugi put ’požuteli’ i tako i oni došli na ivicu suspenzije.

Kartone su još od početka evro-sezone dobijali Nemanja G. Miletić, Đorđe Ivanović, Mark Valijente, Rikardo Gomeš, Goran Zakarić, Nemanja R. Miletić i Milan Smiljanić, ali njima ne preti opasnost u sutrašnjem meču.

Bilo je i crvenih kartona ovog leta. Zaradio ga je Sejduba Suma u Viljnusu protiv Trakaija, ali ga i ’odradio’ u prvom susretu protiv Nordsjelanda, pa je on čist za duele protiv Turaka.

Ako uopšte bude izbor Zorana Bate Mirkovića.

FOTO: STARSPORT