0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

PREDSTAVLJENO POJAČANJE U NIŠU: Dovele me velike ambicije!

Objavljeno: 22.08.18 u 13:02

Fudbaleri Radničkog od danas su jači za još jednog fudbalera. Napad Nišlija pojačao je Marko Mitrović, nekadašnji omladinac Čelsija.

Konkurenciju u napadu Radničkog pojačao je dvadesetšetogodišnji napadač rođen u Nišu, sa švedskim pasošem Marko Mitrović, on je potpisao ugovor na dve godine.

Marko Mitrović je jedini fudbaler koji je igrao u Čelsiju a koji je došao u Radnički. Za to je naravno zahvalan predsednik kluba sa zamrznutom funkcijom Ivica Tončev. Pregovori sa Markom Mitrovićem su dugo trajali, sportski direktor Sonderlinska je pristao da Marko dođe u Radnički bez obeštećenja, na tome smo mu veoma zahvalni. Drago nam je da je Ivica Tončev uspeo da dovede ovakog fudbalera u Radnički, rekla je predstavnica kluba na današjoj konferenciji za medije Milena Pajkić.

Mitrović je karijeru počeo u Malmeu, a potom je nastupao za londonski Čelsi. Seniorsku karijeru započeo je u Breši, za koju je odigrao 31 utakmicu. Potom je nastupao za Ajndhoven, Randers i Sonderlisk, odakle je došao u Radnički.

– Mnogo sam srećan što sam ovde. Radnički je klub sa velikim ambicijama, to je bio dodatni motiv da dođem ovde. Razgovarao sam sa ljudima u klubu, uverili su me da klub ima najviše ambicije u ligi i kupu. Sviđa mi se grad, stadion, saigrači su me dobro prihvatili. Od prvog dana sve je zaista lepo, uvideo sam da su igrači kao porodica, a takođe, filozofija koju gaji trener mi odgovara, rekao je Mitrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter