2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DELIJE, OBRIŠITE ZNOJ SA ČELA: Radonjić ide stopama Piksija, ali evo kada se seli na Velodrom…

Objavljeno: 21.08.18 u 11:07

Nemanja Radonjić je definitivno prodat, a transfer u Marsej vredan je neverovatnih 12 miliona evra, Zvezdi pripada 60 posto.

To više nije tajna, Nemanja Radonjić ide koracima Dragana Stojkovića Piksija. Rođeni Nišlija će sa Marakane put Velodroma, a kako dobro upućeni ‘La Provance’ piše sve će biti realizovano 30. avgusta dan posle revanš meča plej-ofa za Ligu šampiona između Red Bul Salcburga i Crvene zvezde.

Francuzi su optimisti, hvale kvalitete Srbina, a mnogi ga vide u timu već 3. septembra u derbiju sa Monakom. List ‘La Provance’ se nada da Nemanja Radonjić neće doživeti sudbinu Dragana Stojkovića Piksija koji je imao problema sa povredama dok je boravio na ‘Velodromu’.

– Zanimljivo je da Radonjić dolazi iz Crvene zvezde. Zanimljivo je da je rođen u Nišu, baš kao Dragan Stojković Piksi. Nadamo se da će ga povrede zaobići i da neće doživeti sudbinu slavnog sugrađanina – napisao je ‘La Provance’.

FOTO: La Provance/Printscreen
0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter