8
Evrokupovi

FOTO: redbullsalzburg.at

‘PRETNJE’ IZ SALZBURGA: Zvezda je ranjiva, dolazimo na ‘Marakanu’ po pobedu i dva gola!

Objavljeno: 19.08.18 u 09:51

Raste euforija pred okršaj za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Salzburga, a i sa jedne i druge strane stižu optimistične najave.

Tako je fudbaler koji je sa dva gola juče doneo pobedu Salzburgu protiv Hartberga od 2:0 (0:0), Smail Prevljak, najavio da će ‘bikovi’ u Beograd doći po dva gola.

– Ne znam mnogo fudbalera Zvezde, ali ovo što smo analizirali, vidimo da su dobro tehnički potkovani. Ipak, našli smo i mane, koje nećemo da iznosimo u javnost – rekao je Smail Prevljak za ‘Alo’.

Analizirali su potanko Zvezdin dvomeč protiv Spartaka iz Trnave.

– Zvezda je zasluženo pobedila. Ne mogu da kažem da se baš namučila, ali svaka ekipa može danas da igra defanzivno. Kad se neko povuče teško je probiti taj bunker. I mi smo imali muke sa Škendijom, nismoi h lako probili. Zvezdi će biti bolje da igra protiv nas, jer igramo otvoreno, napadački. Zadovoljila bi nas samo pobeda na Marakani. Idemo da damo gol, dva. To je prioritet – ističe on.

FOTO: Twitter

Na ‘Marakani’ niko nije favorit, iako će biti prazna.

– Teško je reći da smo favoriti u Beogradu, jer znamo da je Zvezda ekipa koju ne smete nijednog sekunda da potcenite. U Beogradu su šanse podjednake, u Salcburgu smo mi favoriti. Svim mojim igračima i meni je žao što neće biti publike. Priželjkivali smo da igramo pred Delijama, mislim da je to prednost za nas, ali iz ove perspektive je teško govoriti o nekoj prednosti u Beogradu – poručio je Prevljak.

Igrači Salzburga nose veliki pritisak jer ih prati ‘glas’ da su ‘večiti gubitnici’ u plej-ofu za Ligu šampiona.

– Nikome nije jasno zašto iz prethodnih 13 pokušaja nismo uspeli da uđemo u Ligu šampiona. Priželjkujemo da se jednog dana kvalifikujemo. I to baš sada. Ne gledamo u prošlost, nije prijatno. Igrali smo polufinale Liga Evrope, iskusni smo, tako da smo spremni. Protiv Zvezde vidimo tu šansu – podvukao je Smail Prevljak.

0
0

8 Komentara

  1. Opasan Hahahaha….Nama LE nije lutrija jer smo vec u njoj….Vama je LE ne lutrija nego misaona imenica…Pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  2. Cekaj taktika ste rekli da znate mane Zvezde zar niste trebali to da sacuvate i da pokazete na terenu?Ali bez obzira jaki su zaista igrali su prosle godine polu finale sampiona Evrope bilo bi lepo da udjemo zbog kinte neke ali dobra je i Liga Evrope sa boljim rezulaatom ne znam kakvu grupu mozemo iskreno da ocekujemo u Ligi Smapiona i iskreno najveca glupost mi je dolazak Boacija ponovo iskreno bolje nekog novog a Radonjica mi je zao sto odlazi ali covek treba da zaradjuje i da napreduje a vise mi je pokazao nego onaj Milinokovic Savic

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter