1
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

DRAGAN ANTIĆ O CIRKUSU: Fudbaler Voždovca mi crnce nazivao majmunima! (VIDEO)

Objavljeno: 19.08.18 u 14:40

Voždovac je opravdao ulogu favorita i sa 2:0 savladao je Dinamo iz Vranja, ali se posle meča otišlo daleko od fudbala.

Na konferenciji za novinare trener Dinama iz Vranja Dragan Antić Recko optužio je fudbalera Voždovca Borka Duronjića da je tamnopute fudbalere kluba sa juga Srbije nazivao majmunima.

– Neko od naših igrača je otišao tamo s publikom, a iskomplikovao je mali ‘sedmica’ iz Voždovca koji je došao da brani publiku.Tu je nastao ceo cirkus, celu utakmicu je mali provocirao i vređao mene, i moje crnce, nazivao ih je majmunima! Ne znam šta je sudija gledao – rekao je popularni Recko.

Trener Voždovca Branko Vojinović je stao u zaštitu svog napadača.

– Ne bih komentarisao suđenje, ali teška optužba za Duronjića da je crne igrače nazvao majmunima. Siguran sam da to nije uradio. Koliko verujete svojim, toliko i ja mojim igračima. Ni sa tribina se nije nešto čulo što bi povredilo nekoga u Dinamu, korektno smo ušli u ovaj meč i siguran sam da to Duronjić nije rekao – istakao je Vojinović.

0
0

1 Komentara

  1. Manipulator i folirant kakav odavno nije bio u našem fudbalu. Verovatno je igrač Voždovca mislio na dotičnog trenera a ne na tamnopute igrače. Ovakvi ljudi treba da se bave pilitikom a ne sportom

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter