1
Evrokupovi

DELEGIRANI ARBITRI: Zvezdi sudi čuveni Italijan, koji je nedavno zbog pretnji tražio policijsko obezbeđenje, a Partizanu malo poznati Slovak

Objavljeno: 19.08.18 u 12:31

Evropska kuća fudbala odredila je sudije za predstojeće utakmice plej-ofa Crvene zvezde i Partizana.

UEFA je očigledno ozbiljno shvatila duel između srpskog i austrijskog šampiona za ulazak u elitu, pa je za glavnog arbitra meča na ‘Marakani’ odredila Danijelea Orsata iz Italije.

Njemu će u utorak od 21 sat pomagati sunarodnici Lorenco Manjaneli, Alesandro Kostanco i Mateo Passeri. Poznat je kao strog arbitar koji je dva puta sudio Partizanu do sada i redovan je na UEFA takmičenjima.

U javnosti u Italiji posebno je iskočio u maju prošle godine jer je bio sudija duela Intera i Juventusa u kom je ‘stara dama’ sa dva gola u poslednjih pet minuta okrenula meč i osvojila titulu, a on kasnije tražio policijsko obezbeđenje zbog pretnji njegovoj porodici.

Kada se radi o Partizanu, delegiran je znatno manje poznati Slovak Ivan Kružilak, koji je na listi UEFA i FIFA od 2011. godine.

Do sada je redovno sudio utakmice kvalifikacija i grupne faze evropskih takmičenja, ali nije nikada srpskim klubovima.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter