5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan zacrtao cenu, za kreativca ili još novca ili ostaje u Humskoj

Objavljeno: 18.08.18 u 10:54

Trese ‘groznica’ transfer roka klub iz Humske pred duele plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ukoliko čelnici prvoligaša iz Turske žele da do kraja prelaznog roka da dovedu vezistu moraju da pojačaju ponudu za 500.000 evra.

Od dolaska trenera Zorana Mirkovića uloga Marka Jankovića postala je bitan šraf za tim Partizana. Kako saznaje HotSport reprezentativac Crne Gore je čelnicima kluba još u junu najavio da želi u Evropu posle dve godine provedene u Humskoj. Zimus je odbio Anže koji je ponovo pokušao, ali Bursina ponuda je bolja za igrača. Crno-belima treba da pripadne 1,5 miliona evra, što je kočnica za rastanak pošto je procena da Janković vredi više. Načelan plan je da se inkasira bar dva milion evra tako da prvoligaš iz Turske treba da pojača ponudu za pola miliona evra.

Jedan od razloga pored kvaliteta ‘đetića’ je i činjenica da polovina novca pripada Olimpijakosu, koji je pustio tada igrača bez obeštećenja. Grci kasnije nisu pristali na otkup, već postoji klauzula podele kolača. Partizan se sprema za dvomeč sa Bešiktašem, a nije isključeno da Janković posle revanša 30. juna u Istanbulu završi posao u Bursi.

0
0

5 Komentara

  1. Mesko vredi znatno vise i bice grehota da se da samo za 2 mil.evra. On ima izuzetan potencijal i samo ga treba forsirati ali neke stvari se ne mogu forsirati,npr.prolaz u LE, sto posebno podize cenu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Све је то супер, продаја и тако то. Али исфорсирајте га још ову полусезону, па набијте цијену од барем 4 мил. Нека игра екипа за њега да све што је добро дође до изражаја. Менаџери и управо, почните да радите свој посао!!! Иако ми није мио, угледајте се на Терзића. Боаћи, који је имао своје лимите, продат је за огромне паре! Зашто? Зато што је екипа играла за њега. Сви су му додавали. Сваки пенал је он извео и дошао до најбољег стријелца. Још је дао по који гол у европи и оде човјек за масу пара. Тако се ради, господо менаџери и управо вајна!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter