0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE: Parizan duplom pobedom overio kartu za Istanbul (VIDEO)

Objavljeno: 16.08.18 u 22:36

Fudbaleri Partizana plasirali su se u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto su i u revanš meču savladali danski Nordsjeland rezultatom 3:2.

U trećem minutu Pantić je probao sa dvadesetak metara, ali je udarac završio van okvira gola Danaca. Sedmi minut doneo je pravu ekstazu na tribinama, pošto su se pojavili košarkaši crno-belih predvođeni kapitenom Novicom Veličkovićem, što je ispraćeno aplauzom sa tribima. 

FOTO: STARSPORT

No, to je bio uvod u hladan tuš, pošto je Olsen dobio jednu loptu u prostor, i bez problema kaznio lošu postavku odbrane Partizana golom za 1:0.

Samo dva minuta kasnije, erupcija oduševljenja nakon kornera sa desne strane i sjajnog skoka Nemanje Miletića za 1:1. Posle burnih par minuta, usledilo je zatišje, pa sve do 30. minuta nije bilo ozbiljnijih pokušaja. Na isteku pola sata igre Janković je sjajnim udarcem zatresao mrežu Larsena i doneo prednost crno-belima. Pitanje pobednika praktično je rešio Marković pet minuta kasnije, pošto je ispratio odlično centaršut i ubacio loptu u nebranjenu mrežu Nordsjelanda.

FOTO: STARSPORT

Partizan je u 50. minutu mogao do 4:1, ali Rikardo nakon greške golmana gostiju i dobrog pasa Kosovića nije uspeo da prevari Larsena, a dva minuta kasnije odličnu šansu je propustio poslavši loptu pored gola.

Treću priliku Rikardo je imao u 67. minutu, ali je ponovo loše reagovao, usledila je kontra, jedan fudbaler Nordsjelanda je uputio loptu ka golu Partizana, ona je pogodila Valjentea, a potom i prečku Stojkovićevog gola.

FOTO: STARSPORT

Ono što nije uspelo tad jeste u 76. minutu, nakon što je Amon iskoristio kratak odbitak Stojkovića posle jednog udarca i sa pet metara plasirao loptu u praznu mrežu. Samo dva minuta kasnije Pedersen je mogao da poravna na 3:3 i zakomplikuje situaciju, ali nje loše zahvatio loptu iako je bio sam na par metara od gola crno-belih. 

Na kraju, trećeg gola nije bilo pa će Partizan na megdan Bešiktašu, dok je za Nordsjeland evropska priča završena.

(Youutbe/AM Video7s)

Kvalifikacije za Ligu Evrope, 3. kolo

Partizan – Nordsjeland 3:2 (3:1)
(N. R. Miletić 11, Janković 30, Marković 35 – Skov Olsen 9, Amon 76)

Partizan: Stojković – Nemanja.R Miletić, Marković, Valjente, Nemanja G.Miletić – Zdjelar, Kosović, Janković, Pantić, Zakarić – Gomeš.

Nordsjeland: Larsen – Bartolec, Pedersen, Kofod, Donjoh – Skovgard, Olsen. Vestergard, A.Damzgard, M.Damzgard – Kudus.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter