Poznato je ime novog igrača koji je samo ponuđen crveno-belima, ali nije potpuno izvesno da će baš njega dovesti u Ljutice Bogdana.

Izvesno je da će Crvena zvezda pokušati da dovede još jednog napadača, klasičnog centarfora, posebno jer su porasli apetiti nakon plasmana u plej-of za Ligu šampiona. Sada svi misle o elitnom takmičenju, a za to je potreban igrač koji će razbijati protivničke odbrane skokom i golovima.


Nekoliko srpskih medija objavilo je saznanje da je Zvezda blizu dogovora sa 31-godišnjim Izraelcem Tomerom Hemedom, fudbalerom premijerligaša Brajtona, a da se čekalo da se eliminiše Spartak iz Trnave kako bi se objavio taj dogovor.

Hemed je igrao u Makabiju iz Haife, Majorku, Almeriju, gde je bio vrlo efikasan čak i protiv najboljih timova Primere. Standardan je član izraelske reprezentacije.

Međutim, kako saznajemo, on jeste ponuđen Zvezdi, ali bi problem moglo da bude plaćanje, bez obzira što je zarađen veliki novac prolaskom u plej-of za Ligu šampiona. Hemed ima ugovor još godinu dana, i to vrlo jak, a posao bi mogao da pokvari i Kvins Park Rendžers, koji želi Izraelca na pozajmicu (iako je transfer period završen, rok za pozajmice u Engleskoj je do 31. avgusta).

U Zvezdi imaju još jednu opciju za napadača i odluku će doneti za nekoliko dana. Definitivno će stići klasičan špic, budući da je Džonatan Kafu predviđen kao zamena za Nemanju Radonjića, koji odlazi nakon dvomeča sa Salcburgom.

Na tragu informacije – Mirko Marković