‘Večiti rivali’ bili su danas u centru pažnje kada je reč o sportskim dešavanjima, naravno više se pričalo o uspehu Crvene zvezde.

Sve je počelo izjavom Miloša Degeneka i najavom novog napadača koji bi mogao da povede crveno-bele do Lige šampiona. Potom su se oglasili Muhamed Ben, a onda i generalni direktor Zvezdan Terzić. Fudbaleri će za prolazak dobiti velike premije, a evo koliko će novca zaradii Crvena zvezda. Dva kluba su čestitala uspeh srpskom šampionu. Kada je reč o košarci, navijačima se predstavio novi plejmejker Džo Regland.


Partizan se vredno sprema za revanš duel sa Nordsjelandom, poziv navijačima uputio je i Goran Zakarić, ali su vesti malo ‘zakuvali’ Turci. Sa druge strane Miloš Vazura je najavio ‘umivanje’ stadiona u Humskoj.

Od vesti iz fudbala smo još izdvojili odluku Jirgena Klopa da sačuva Marka Grujića, ali i tešku situaciju koja potrsa OFK Beograd.

Košarku je obeležio prvi dan NBA kampa na kom je izjavu dao legendarni trener Greg Popović. Jokić je zasmejao sve prisutne. Zoran Dragić je govorio o Sloveniji, Srbiji, Zvezdi i Partizanu.

Novak Đoković se plasirao u osminu finala Mastersa u Sinsinatiju.