4
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

U LJUTICE BOGDANA TRLJAJU RUKE: Stižu milioni! Evo koliko je Zvezda zaradila jučerašnjom pobedom

Objavljeno: 15.08.18 u 14:32

Značaj jučerašnjeg trijumfa Crvene zvezde u Trnavi i plasmana u plej-of za ulazak u Ligu šampiona je višestruk.

Glavni cilj, kada se radi o evropskim takmičenjima, zacrtan pre početka sezone je ostvaren. Fudbaleri srpskog šampiona izborili su novi plasman u grupnu fazu Lige Evrope, ali tu nije kraj i protiv austrijskog Salcburga će se boriti za istorijski plasman u Ligu šampiona.

No, do tada valja se osvrnuti i na finansijski momenat koji je za srpske klubove uvek važan. I tu čelnici kluba iz Ljutice Bogdana imaju velikog razloga za zadovoljstvo.

Kada se na papir stave prihodi od UEFA, marketinga i TV prava, Crvena zvezda već je zaradila oko 4.000.000 evra jučerašnjom pobedom obezbeđenim mestom u Ligi Evrope. Ukoliko bi se ušlo u grupu Lige šampiona, to bi bila već neka druga priča i radilo bi se o cifri od skoro 17.000.000 evra.

No, valja napomenuti da u gore pomenutu već obezbeđenu sumu, ne ulaze prihodi od prodaje ulaznica koje bi crveno-beli zaradili kroz mečeve protiv Salcburga. Naravno, poznato je svima da će Zvezda taj duel, kao i prvi u grupnoj fazi odigrati bez prisustva publike.

Tu je izgubljeno dodatnih milion evra, što bi ukupno dalo sumu od 5.000.000 evra koliko je prošle sezone zarađeno plasmanom u Ligu Evrope.

Postoji šansa da zarada poraste kroz trijumfe u grupnoj fazi, bilo kog takmičenja, a navijači će se nadati da će to biti pod ‘zvezdicama’ najelitnijeg takmičenja.

0
0

4 Komentara

  1. Alo grobari Vi koji samo pljujete Zvezdu ste bolesni, zivotno promaseni likovi koje niko ni sopstvenoj kuci ne trpi, pa lecite psihu na Zvezdinim vestima, utrkujuci se ko je duhovitiji. Mi kao bivsi prvak Evrope imamo svoju reviju koja se zove Zvezdina Revija, a Vi a Patizanov Vjesnik (pokojni) cuj vjesnik. E pa moji partizanski vjesnici zelim da udjete u LE mada bice tesko, probajte,i da manje pljujete komsiluk, jer zavist je psihicka bolest, izadjite iz sindroma psihoza zvezdinih uspeha.kao negativni faktor navijaca Partizana.Jer mi imamo doktora terzu, profesora Miloja koji je izbacio u prvi plan vukovce Radonju, Bena, Vujadina, Zuleta, pai Simica, Joveljica, Rodica, itd .Na zalost Vi imate Baticu koji je bio pripravnik kod Tumbe, ali je ok lik i zelim mu sve najbolje jer je principijelan llk. Pa sta – reci nama liga Sampiona a Vama zelim LE da idemo za koju godinu zajedno u kvalifikacije za LS mi ko prvaci a Vi drugi i to je to.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa kako ?! Pa odakle zvezdi pare?! Cutimo i radimo , terza magija gde je onaj grobar sto ispostavlja zvezdine racune i prica na sav glas kako smo drzavno dete , od rajkovica , grujica , rileta na ovamo kakve smo igrace samo izbacili .. Svaka cast vi imate mitrovica i to je to rodjaci

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter