0
Evropske lige

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

VLADAN MILOJEVIĆ: Približili smo Zvezdu na korak od velikana, sada ide Salcburg!

Objavljeno: 14.08.18 u 23:47

Šampion Srbije se večeras plasirao u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

Poslednja prepreka pred elitno evropsko takmičenje biće šampion Austrije – Salcburg.

– Moram da kažem da smo pokazali da smo dosli da dobijemo ovaj meč i da nijednog momenta nisam kalkulisao mada je rezultat iz Beograda davao prednost Spartaku. Rekao sam da će Spartak imati veći pritisak da ne primi gol. Analizirali smo prvi meč, moji igrači su shvatili sa kim igramo i da je to jedna ekipa koja pravi faulove, opstrukciju… Spremili smo se i ponosan sam na igrače koji su doveli Zvezdu ka velikanima. Prvi cilj je ispunjen a čekamo Salcburg koji je favorit, ali videćemo, počeo je sa pričom trener Zvezde, Vladan Milojević.

U Trnavi su crveno-beli imali veliku podršku navijača što neće biti slučaj na stadionu ‘Rajko Mitić’ protiv Salcburga zbog suspenzije UEFA.

– Hvala navijačima na podršci, bili su u fascinantnom broju. Zahvaljujući njima uspeli smo da pobedimo.

Šef struke crveno-belih se na kratko prisetio i prve utakmice, te je povukao paralelu sa današnjim primljenim golom.

– Imali smo jednu gresku u Beogradu i primili gol, a Jirka je veoma kvalitetan igrač i Spartak je predvidiv. Primljen je gol zato što je igrač bio izvan terena, kazao je Milojević, a zatim dodao:

– Mislim da su igrali identično, u svom stilu. Ne mogu da kažem da u Beogradu nismo igrali kako treba. Posle izbacivanja Legije i nošeni navijačima znaju da igraju kada je dobar rezultat. Iskusni su, to se vidi. Naučili smo neke stvari iz prvog meča. Olakšali su nam posao jer Ego, najbolji igrač iz prvog meča, nije bio ni u protokolu.

Iz Trnave: Mirko Marković

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter