11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ SPREMIO TAKTIKU: Svim silama na bunker Spartaka! (SASTAV)

Objavljeno: 14.08.18 u 10:14

Beogradska startna postava pokušaće da ostvari prolaz, a u napadu od starta Nikola Stojiljković.

Loš teren ne sme da bude izgovor za igrače Crvene zvezde večeras od 20.30 časova protiv Spartaka, a cilj je da se preskoči predstavnik Slovačke i obezbedi siguran nastup u grupnoj fazi Lige Evrope.

Ulog od zagarantovanih 8,7 miliona evra koji će na osnovu plasmana u grupnu fazu Lige Evrope pripasti pobedniku dvomeča je ogroman plus za budžet, pa su crveno-beli spremni za „popravni“ u Trnavi.

Kako HotSport saznaje, trener Vladan Milojević je odlučio da izvede isti startni tim kao u prvoj utakmici, a zbog nekih taktičkih detalja možda uslede ulasci dvojice novih „aduta“.

Odbrana će biti nepromenjena, dok će igrači „zadatka“ biti Jovičić i Krsitčić, mada se spominje da bi šansu mogao da dobije i Jovančić. Za kreiranje napada Zvezde zadužen će biti Ebesilio, po boku će delovati Radonjić i Ben, a u napadu će zaigrati ponovo Stojiljković, pošto se Milić povredio pre nedelju dana. Kapiten će biti Savić.

Projektovani sastav:

Borjan – Stojković, Savić, Degenek, Rodić – Jovičić, Krstičić, Ebesilio, Ben, Radonjić – Stojiljković.

 

0
0

11 Komentara

  1. Kakav bre stoiljkovic pa sta ga gura toliko,spic treba da postize golove …ovo je bitna utakmica da se sad razigrava stoiljkovic…

    0
    0
    Odgovori
  2. Milojević je očigledno prespavao SP, i nije ukapirao da samo brzina, borbenost i snažni dueli donose prevagu! Zvezda igra sve suptotno od toga i zato je tu gde je! Milojević već priprema odstupnicu, utakmica nije ni počela a on se već žali na teren, kao da su njive u SLS bolje od terena u Trnavi! Zvezda ima odlične igrače, ali očigledno je da Milojević nije uigrao ekipu! Proći će još jedna godina koju su pojeli skakavci! Imam pravo na svoje mišljenje!

    0
    0
    Odgovori
    • Brate od strica opet si kao po obicaju promasio sve. Lepo sam ti rekao da klub ne mogu voditi braca, sestre, stricevi, da nema evrope bez iskusnih stranaca stranaca a samim tim ni ozbiljne zarade.Nije Miloje lud da vas slusa i propadne onda bi ga prvi pljuvali.

      0
      0
      Odgovori
  3. Realno komšije biće jako teško. Generalno naš fudbal nije za ovakve utakmice gde protivnik igra na granici fala i trči svih 90 minuta. Uz malo sreće da im umu ate gol do 20-og minuta i onda će biti dosta lakše. Ovako zaista će biti teško kako vreme odmiče. Bolji ste, ali će biti teško to i pokazati. Samo muški, bez ustezanja i biće dobro. Želim vam sreću pa da srpski fudbal sakupi što više bodova na Uefa listi. I molim da me zaobiđu klinci i njihov humor Level, franjevci i krcunovci. Smatram da ja kao neko sa 20+ godina na Jugu imam pravo da poželim komšijama sreću jer nam jedino to može da spasi fudbal od još goreg stanja nego sad. Drži te se komšije, pa da dogodine imamo 2 predstavnika u LŠ.

    0
    0
    Odgovori
    • Odlucujuca utakmica i mozda proradi?!?!?!
      Bas mi se to svidja.
      Teze se imam utisak izboriti u Zvezdi neko gde napolju od pokusaja menadzera da ozive karijere sto na aparatima.
      Stojiljko danas nespreman ce obezbediti prolaz dalje…..nerealno zvuci ali i pored toga zelim srecu momku…..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter