2
Evropske lige

ENGLEZI U ČUDU: Legendarni as Liverpula slikom Kristijana Golubovića najavio početak Premijer lige! (FOTO)

Objavljeno: 13.08.18 u 16:55

Tradicija je na taj način nastavljena.

Prošle godine u martu društvene mreže su brujale o prepisci Džejmija Karagera i Gerija Nevila, a koju je započela slika Kristijana Golubovića objavljena od strane legende Liverpula.

Sada je bivši kapiten ‘redsa’, a danas stručni konsultant na engleskoj televiziji, to ponovio na dan početka nove sezone Premijer lige.

Karager je na svom Instagramu objavio istu sliku Golubovića, uz poziv Geriju Nevilu da mu se pridruži u praćenju uvodnog meča u kom je Mančester junajted savladao Lester sa 2:1.

Očigledno među njima postoje neke interne šale koje uključuju Kristijana Golubovića, ili makar ovu njegovu sliku, ali je ona i Englezima, ali i nama za sada nepoznata.

 

A post shared by Jamie Carragher (@23_carra) on

0
0

2 Komentara

  1. Nije nama nepoznata.
    Vec nekoliko godina Gerard zeza Nevila sa slikom Golubovica govoreci da je to Nevile poslije teretane. Jos dok au igrali slao mu je i zezao se da je Geri pretjerao sa teretanom (aludirajuci na sliku Golubovica i njihovu slicnost, bar u faci) 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter