0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DANILO PANTIĆ: Ritam je paklen, voleli bismo pun stadion u revanšu sa Nordsjelandom

Objavljeno: 13.08.18 u 12:20

Crno-beli su zahvaljujući pogotku Danila Pantića juče došli do nove pobede u Superligi.

Partizan je bio bolji od Zemuna na gostujućem terenu.

U veoma teškom ritumu crno-beli igraju na dva fronta po dve utakmice nedeljno u prethodnih nekoliko sedmica. Takav je slučaj i ove kada je na programu revanš treće runde kvalifikacija za Ligu Evrope.

– Ritam je paklen, igramo često i svaka utakmica mora da se dobije. Zasluženo smo pobedili, Zemun je pružao dobar otpor, imali su i svoje šanse, ali smo na kraju sačuvali mrežu i odneli drugu pobedu, što je za nas veoma važno. Što se tiče mog gola slažem se da je bio lep pogodak. Uspeo sam da se oslobodim čuvara i lepo pogodim tamo gde golman nije mogao da brani, izjavio je Danilo Pantić.

Na prvoj utakmici u Danskoj je Partizan porazio Nordsjeland rezultatom 2:1, dok će u četvrtak izabranici Zorana Mirkovića pokušati da potvrde plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope.

– Sada se okrećemo utakmici u Ligi Evrope, gde se nadam da ćemo uspeti da sačuvamo prednost iz prve utakmice i još jednom trijumfujemo. Juče većina momaka koji su igrali u Danskoj nisu igrali, ima malo umora, šef je promešao karte, ali jasan cilj. Voleli bismo da stadion bude pun i da pored dobre partije ponovo osetimo tu energiju na terenu kada je publika naš dvanesti igrač, koji daje vetar u leđa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter