4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODMOR PRED SLOVAČKU: Neki novi tim za Spartak (SASTAV)

Objavljeno: 12.08.18 u 10:05

Nema dileme da igrači sa manjom minutažom imaju zadatak da donesu novu pobedu, a onda sledi izlazak na crtu drugom Spartaku, onom iz Trnave.

Dva Spartaka u dva dana izlaze na crtu Crvenoj zvezdi, koja će večeras od 19 časova protiv rivala iz Subotice nastupiti sa izmenjenim sastavom. Kako HotSport pretpostavlja, trener Vladan Milojević je prelomio kao u prethodna tri meča šampionata da igrači sa manjom minutažom mogu da upišu novu pobedu. Jasno je da su misli fokusirane na bitan revanš u Slovačkoj na koji sutra ujutru odlaze crveno-beli, dok plavo-beli imaju par dana duže do odlaska u Kopenhagen i meč sa Brondbijem.

Na klupi će se naći par standardnih igrača da uskoče ukoliko bude neophodno, a uloge su namenjene od golmana Zorana Popovića do napadača Dejana Joveljića. Ekipu kao kapiten trebalo bi da predvodi iskusni Nenad Milijaš i da mu ‘saradnici’ u vezi budu Dušan Jovančić, Dejan Meleg, Slavoljub Srnić i Milan Jevtović.

Crveno -beli nemaju problema sa povredama, a još nije registrovan Brazilac Kafu koji je pre par dana stigao u Beograd.

Projektovan sastav: Popović – Gobeljić, Sumaila, Babić, Hajdin – Jovančić, Milijaš, Srnić, Jevtović, Meleg – Joveljić.

0
0

4 Komentara

  1. NE RAZUMEM DA NEMA CELE PRVE POSTAVE I DA SE NEKO(MILOJEVIC)TAKO IGRA. SA REZULTATO I SA GLEDAOCIMA.NIJE MU BILO DOSTA STO GA JE TRENER TRNAVE RAZBIO KAO ZVECKU.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa hajde dogovori se sam sa sobom šta kritikuješ. Tim koji je odigrao loše protiv Trnave, on je sada ostavio na klupi/tribinama. Ovde jedina kritika može biti upućena na to što nisu uspeli na vreme da registruju Kafua, pa da odigra bar pola sata…

      0
      0
      Odgovori
    • Јасно је да је утакмица против Трнаве најбитнија…а Спале је не битна утакмица, посебно што партизан заостаје, и игра доста лоше…тако да, ово је све логично бураз.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter