3
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

HAOS ZBOG SRBINA: Srpski reprezentativac odbio da putuje na gostovanje sa klubom, ‘imao druge planove’

Objavljeno: 12.08.18 u 23:58

Bojkot srpskog internacionalca potvrdio je i trener ekipe u izjavi za čuveni Bild.

Danas je HSV nastavio svoju misiju povratka u elitu.

Ali u njoj sasvim sigurno neće učestvovati srpski reprezentativac Filip Kostić koji je odbio da sa ekipom putuje u Sandhauzen na gostovanje istoimenom timu u drugom kolu Cvajte.

Nakon poraza na startu takmičenja u drugom rangu od Kila, Hamburg je danas slavio sa 3:0, međutim odluka Kostića je bila u centru pažnje:

– Postojala je ideja da Filip pođe s nama, ali mi je uoči puta saopštio da ima druge planove, izjavio je za Bil trener HSV-a, Kristijan Tic.

Filip Kostić je već ranije čelnim ljudima kluba najavio da želi da promeni sredinu jer se njegove ambicije ne poklapaju sa rangom takmičenja u kojem Hamburg trenutno nastupa.

FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

  1. Njegove ambicije.joj majko sveta.koje bre ambicije .pa ja te ne bih ni u radnicki kragujevac vratio.tuga je koje mi nabedjene igrace imamo.prosle godine bio prosek a sada mu cvajta nije dovoljna .kako bih ga ja kaznio prvo u amaterski klub a onda po dzepu.i ovaj igrac je igrao pre radonjica .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter