25
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

KATASTROFA: Ovako žestokoj kazni niko se nije nadao, UEFA baš ‘nagazila’ Zvezdu!

Objavljeno: 10.08.18 u 16:55

Evropska kuća fudbala donela je odluku o kazni za Crvenu zvezdu zbog propusta načinjenih tokom meča drugog kola kvalifikacija protiv litvanske Suduve.

Crveno-belima su disciplinci UEFA stavili na teret „rasističko ponašanje navijača“ i „zakrčene prolaze na tribinama“, a kazna je više nego žestoka.

Naime, prema odluci UEFA, crveno-beli će naredne dve utakmice na svom stadionu odigrati pred praznim tribinama!

To znači da će bez podrške navijača biti na meču protiv Salcburga (ukoliko prođu u plej-of rundu kvalifikacija za Ligu šampiona), ili pobednika duela Olimpija – Helsinki, ukoliko Spartak iz Trnave bude bolji u revanšu u Slovačkoj, kao i u prvom meču grupne faze.

Ovo je bez dileme najgora moguća vest po crveno-bele, jer će, pored podrške navijača, ostati uskraćeni i za dva bez dileme puna stadiona, što predstavlja možda još teži udarac po ionako finansijski nestabilnog šampiona države. Pogotovo nakon što je Zvezda kažnjena i sa 72.000 evra.

 

0
0

25 Komentara

  1. Neki mamlazi su racunali neke kvadratne kilometre,sad neka izracunaju koliko je to kubika para izgubila zvezda.Opametite se „veliki navijaci“!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Pa oni se sami sebi dive, ko da se opameti, pa čuj ti ima glupana koji pitaju jel važnije Kosovo ili Zvezda kao oni pesmicom vratili Kosobvo a mi ih zbog Zvezde podrivamo.Hrpa slepaca koje vođe da nateraju počeli bi i da laju.

      0
      0
      Odgovori
  2. debilana izbila voljenom klubu minimum 3 milona evra samo od karata za dve utakmice. a o atmosferi za najbitniju utakmicu bolje nista ne reci i podrsci koja dosta znači igračima. dokle bre više dokle?da ne može da se organizuje slobodno stepenište ma treba da nas izbace na 5 godina… a ma nama niko ne treba sami se uništavamo

    0
    0
    Odgovori
  3. Niko nas ne voli kme kme kme
    Svi protiv nas kme kme kme
    Pravda za uroša
    Pravda za cigane
    Stub SRPSTVA je uzdrman
    Kakvo talasanje po oblacima ;))))

    0
    0
    Odgovori
  4. Delije,objavite i vi rat Uefi.Napadnite ih u njihovom sedistu,pokazite zube.Pa nece valjda sad potpisati kapitulaciju

    0
    0
    Odgovori
  5. Gadjajte opet, kao navijac Zvezde iz unutrasnjosti koji svaku Zvezdinu utakmicu u Evropi pratim i nekoliko vaznijih u prvenstvu zahtevam da se vinovnik pronadje jer dokle vise svi da ispastamo zbog jedne budale, znate li da je klub izgubio bar 1milion evra zbog ovoga

    0
    0
    Odgovori
  6. Ma da najlakse je gaziti po malim zemljama i njihovim klubovima i to zbog decije pesme i ovako nekih gluposti meni je ovo neverovatno,razumem gresku,ali smatram da nije za vise od novcane kazne.Voleo bih da vidim da li bi ovako nesto uradili Realu,Liverpulu,PSG-u ili nekom drugom vecem klubu.

    0
    0
    Odgovori
    • Ima ima…. Tek ćeš da vidiš. Da li si ti svestan da bez Evrope Zvezda neće postojati? Ko će da vidi i kupi naše igrače? Jedini naš izvor prihoda je to, ako nisi znao. Sećaš li se kako je bilo za vreme sankcija ako si uopšte bio tad i rođen? Sećaš li se Zvezdinih „uspeha“ u prvom i drugom kolu kupa Uefa par gpdina posle? Je l to hoćeš? Ili hoćeš Ligu Šampiona i 15 miliona evra kao nagradu od iste te Uefa mafije? Ne može i jedno i drugo a ti i tebi slični, izaberite.

      0
      0
      Odgovori
    • Reče hrabri član čopora koji su pretili i gejevima pa nas kažnjavala pa kad su videli da na paradi ne plaća Zvezda nego njima pucaju nosevi pobegoše jadnici i podviše rep.Inače je u pravu nema tog zakona, jer država ne poštiuje svoj a UEFIN kažnjava nas koji Zvezdu volimo a njih to ne interesuje, samo pred silom podviju repić gejlije sever.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter