7
Evrokupovi

‘NEKO ĆE REĆI DA SAM LUD…’: Mirković otkrio kako je sa tri reči probudio igrače i preporodio Partizan! (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.18 u 23:00

Zoran Mirković uspeo je da prodrma igrače i već u revanšu protiv Nordsjilanda ostvari rezultat koji najavljuje bolje dane za crno-bele.

‘Parni valjak’ je slavio sa 2:1 u gostima u Danskoj i sa razlogom je posle meča novi trener bio zadovoljan. Ali kako kaže popularni Bata, samo rezultatom, a igrom tek delimično.

– U prvom poluvremenu je dosta dobro funkcionisalo. Protivnik nam je pravio probleeme po bokovima, ali imali smo i akcije i šanse. U drugom poluvremenu nismo uspeli da ispariramo protivniku. Igračima se nakon 2:0 učinilo da mogu da čuvaju rezultat, što je bilo pogrešno. Zato smo primili gol. U drugom poluvremenu sve se zasnivalo na kontranapadima. Mogu da kažem da drugim delom nisam zadovoljan – izjavio je Mirković.

Mirković je otkrio i šta je rekao igračima, odnosno, kojim rečima ih je motivisao.

– Šta sam im rekao? Pa jednostavno – Mi smo Partizan! Mi moramo da igramo na pobedu protiv svakog rivala, kako god se zvao. Sve druge stvari su neprihvatljive.

– Nisam imao nikakav strah pred debi. Da se ne vraćam na momenat mog preuzimanja. Neko bi rekao da je hrabar, neko bi rekao lud. Sto se tiče straha, nikad nisam imao ni kao igrač, nemam ni sad kao trener – poručio je Mirković.

O Goranu Zakariću je imao reči hvale.

– Dobili smo potvrdu od kondicionog trenera da Zakarić može da odigra 60 minuta. On je to prebacio što se tiče učinka, i vremena provedenog na terenu.

Kao i za Marka Jankovića.

– Jankovic će igrač izuzetne klase. Odigrao je dosta dobro. Ono što se tražilo je sprovodio na terenu. Ponestalo mu je snage, nije mogao da odgovori nekim defanzivnim zadacima.

Mirković podvlači da posao nije završen.

– Nikad se ne osećate lagodno kad primite gol. Nije nam bilo svejedno. Nije me zabrinula činjenica da sam pre toga izvrsio izmenu. Posao nije završen. Mislim da je rival izuzetna ekipa, mlada ekipa, ima proncipe ne odustaje od igre ni po koju cenu. Očekuje nas težak zadatak u revanšu. Možemo sigurno bolje. Znate da smo pošeli loše sezonu, znate da su igrači u grču, i uz par dobrih utakmica igračima će se povratiti samopouzdanje. Sigurno će biti još bolje.

(Izvor: youtube / Danas Conference Centre)

0
0

7 Komentara

  1. Било је добро. Пуно среће Бати Мирковићу и комшијама. Надам се да ће оба наша представника опет презимити у Европи.
    Жао ми је за Спартак…

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako ste pokidali ovaj Nordsjelandernamander, Bešiktaš bolje da ne dolazi. Od Reala niste igrali protiv ekipe koji u listi za klađenje kod kuće ima manju kvotu od 4,50!

    0
    0
    Odgovori
    • Niko nije rekao da je Nordsjeland Real Madrid ili neki tim koji spada u velikane, ali svakako to nisu ni rivali sa kojima je Crvena zvezda do sada igrala. Ipak, pisani su hvalospjevi za prolaze protiv ekipa ispod ranga Nordsjelanda

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter