1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

KVALIFIKACIJE ZA LE: Spartak je poklekao, Brondbi ima ogromnu zalihu pred revanš (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.18 u 22:40

Fudbaleri Brondbija savladali su subotički Spartak sa 2:0 (1:0) u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope igranom na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Nakon severnoirskog Korelajna i Sparte iz Praga, fudbaleri Spartaka dobili su za rivala danski Brondbi, i moglo se očekivati da će ovog puta kvalitet i, pre svega, iskustvo biti na strani tima iz Kopenhagena, što se i obistinilo u večerašnjem susretu.

Brondbi je nije bio preterano dominantniji na startu meča, ali se videlo da je tehnički i taktički iznad ‘golubova’, što je dalo rezultat u 29. minutu.

Tada je centaršut sa leve strane odlično pokupio Kajzer i postigao lep gol za 0:1 na beogradskoj ‘Marakani’.

(Izvor: youtube / ALEXIS 503)

Valja napomenuti da je Spartak od pre par dana slabiji jer je prodat najbolji igrač Mile Savković u poljsku Jageloniju, što je evidentno bio veliki problem za tim Vladimira Gaćinovića.

Nisu Subotičani uspevali da dođu do pravog šuta u okvir gola rivala, iako su imali jako dobru priliku preko Bojana Čečarića kada je promašio sa pet metara, a dobru priliku imao je i Vukčević, ali je golman odbranio.

Tek što je počelo drugo poluvreme, rezervista Hani Muktar je postigao prelep gol i tako ‘isekao’ sve pokušaje Spartaka koje su planirali po izlasku iz svlačionice.

(Izvor: youtube / AM VIDEO7S)

Stoga do kraja nismo videli još previše uzbuđenja, osim još jedne prilike za Čečarića desetak minuta pre kraja, ali je i tada bio neprecizan.

Brondbi u Dansku nosi ogromnu prednost i teško je očekivati Spartak u plej-ofu za Ligu Evrope nakon revanša za sedam dana.

Spartak – Brondbi 0:2 (0:1)
(Kajzer 29, Mukhtara 47)

Stadion: Rajko Mitić

SPARTAK: Perić, Milošević, Tekijaški, Ćalasan, Dunđerski, Šimura, Glavčić, Vukčević, Čečarić, Đuričin, Đenić.

BRONDBI: Švabe, Larson, Hermanson, Reker, Jung, Fisker, Radošević, Tibling (46. Muhtar) , Kajzer – Vilčeg, Erceg.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter