17
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

ISTORIJSKI POSAO: Zvezda dovela ekstra pojačanje, Brazilac ulazi u istoriju kluba! (FOTO)

Objavljeno: 08.08.18 u 17:57

Izabran je igrač koji je najskuplja investicija aktuelnog šampiona Srbije, a posle jednogodišnje pozajmice postoji i klauzula otkupa ugovora od Bordoa

Malo po malo i kada je izgledalo kao (ne)moguća misija rukovodstvo Crvene zvezde se nije predavalo, već su se angažovali izaslanike da završe posao leta. I uspeli su danas da dobiju veliku fudbalsku letnju „bombu“, koju je milionska armija navijača čekala par nedelja, od kako je HotSport ekskluzivno najavio da je prva meta Džonatan Kafu.

Skeptično su mnogi pričali da je papreno skup i jeste, pošto je u Bordou imao 90.000 evra mesečno, ali je omaleni „karioka“ pristao na manje uslove plus bonusi i postao je deo istorije nekadašnjeg šampiona Evrope kao najskuplji igrač.

Čitav posao je odrađen podsredstvom menadžera Zvonka Rmandića i Igora Lambulića (odveli Boaćija u Kinu), koji je na licu mesta vodio bitku za Kafua sa ljudima iz Bordoa. Strategija koja je skovana u Beogradu sa čelnicima Zvezde donela je ekstra pojačanje do 30. juna 2019. godine. Ako hoce i dalje Kafua imaće klauzulu da ga otkupe, a brzonogi napadač je srećan što verovatno već sutra sa spakovanim koferima dolazi u našu prestonicu da obuče crveno-beli dres…

0
0

17 Komentara

  1. Pustite vi gospodo dijecu besplatno kao što su puštali i drugovi na terene da se uće i igraju fudbal pa će biti i talenata.

    0
    0
    Odgovori
  2. Što ranije nije došao pre 5godina recimo, taman posla, nego sad od raspale zvezde koju paru da uzme, od samostalne srbije zvezda je daleko od partizana vuku je samo sudijska pomaganja, nece za dugo, pogledajte se u ogledalo na šta liči, došo kafu da dobije od partizana jednu dobru lekciju, ahahaha, pazite da vam slovaci ine bapnu jedan degenek tamo

    0
    0
    Odgovori
    • Covjece, zar tvoj klub ne igra nista?
      Zvezda moze i da ispadne od Spartaka i opet sigurno ulazi u LE.
      A sta cete vi sa ovolikim igracima bez Evrope, bez titule, bez kupa???
      Nisi ni svjestan u kakvom ste stanju.
      Zelim vam svu srecu ovoga Svijeta. A trebace vam.

      0
      0
      Odgovori
  3. Ne sekirajte se grobari vi ce te biti prvaci ko zna kad ?Vas problem je sto se bavite ZVEZDOM a ne vasim malim partizanom.

    0
    0
    Odgovori
  4. Klosar od igraca klasicna propalica
    Uklapa se u zvezdu kao stvoren je dace 22 penala u srpskoj ligi i unovcice ga terza u kinu za 5 milke

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter