7
Evrokupovi

TIM ZA LIGU ŠAMPIONA: Bešiktaš ima paklenu ekipu, Grobari pamte debakl, ali bi Bata Mirković imao poseban motiv (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 06.08.18 u 14:45

Za razliku od nekoliko prethodnih godina, ove sezone Partizan nije imao sreće u žrebu za plej-of za Ligu Evrope, jer bi im rival najverovatnije bio Bešiktaš.

Ukoliko Partizan prođe ekipu Nordsjilanda, sledeći rival biće mu najverovatnije turski Bešiktaš. Koliko je u pitanju ozbiljan tim, crno-beli su imali priliku da se uvere pre svega četiri godine kada su pretrpeli najteži evropski poraz ikada u Humskoj.

Predvođeni igračima poput Demba Be i Atibe Hatčinsona bili su bauk za Partizan u prvom mandatu Marka Nikolića i u drugom kolu grupne faze Lige Evrope iz deklaksirali sa 0:4. U revanšu u Istanbulu, kada je sve već bilo rešeno, Turci su slavili sa 2:1, a stopostotnu priliku za remi propustio je Danko Lazović u 90. minutu.

Sada Bešiktaš bi stigao u daleko, ali zaista daleko jačem sastavu. Nakon prošlogodišnjeg učešća u osmini finala Lige šampiona i ispadanja od Bajern Minhena, oformili su paklen tim koji u napadu predvodi nekadašnji špic Mančester sitija, Valensije i Sevilje, Alvaro Negredo.

Dalje se nižu velike zvezde poput Portugalac Pepea, Gari Medela, Rajana Babela, Džermejna Lensa, Domagoja Vide i Vagnera Lova. Strašna ekipa koju kao trener predvodi Senol Guneš.

Turci su vrlo pomno ispratili žreb i odmah se prisetili pomenute velike pobede iz oktobra 2014. godine, te ponovo najavljuju ‘goleadu’.

Reakcije navijača Partizana nisu previše optimistične, generalno, takva je cela slika oko samog kluba trenutno, ali šansu vide u motivu koji će imati novi trener Zoran Bata Mirković koji je nekada bio veliki as Fenerbahčea, ljutog rivala Bešiktaša.

Evo kako su reagovale crno-bele pristalice, koje već vide Bešiktaš, a ne LASK, koga bi Turci najpre trebalo da izbace.

Međutim, ne bi ih trebalo otpisati. Tim iz Linca u svojim redovima ima dvojicu Nemaca (Fabijan Benko, Aleksander Rajman), kao i Brazilca Žoao Viktora i Australijanca Džejmsa Holanda.

Po Partizan bi bilo dobro kada bi oni napravili iznenađenje i izbacili turskog velikana.

0
0

7 Komentara

  1. Al najjace mi sto Batica ima strasan motiv, mislim to ce sigurno biti presudno, ovako ga ne bi imao uopste! Jos da moze da se klonira u likove Zidana, DelPjera i Djidjija Bufona, pa da ima neke nade!

    0
    0
    Odgovori
  2. Zao mi je vas grobari vasa evropska avantura zavrsava u Beogradu protiv Besiktasa ako ne i protiv Danaca i sami ste vi to svjesni dok Zvezda mogu reci sigurno ima ligu evrope a mozda i sampiona titulu ste vec u tri kola izgubili tako da vam preporucujem da navijate za Zemun ili Vozdovac ako vas prime ..uglavnom kako vidim nikad crnji oblaci nisu bili nad humskom

    0
    0
    Odgovori
    • Upravo tako,crno da ne moze biti crnje,cak i najvatrenije pristalice vide da od ovog tima nema nista,tako da evropa se zavrsava mozda je bolje da izgubimo sada nego protiv besiktasa,bolje je skromnije izgubiti nego se blamirati u dvomecu protiv bediktasa,ovo je samo mucenje i nista vise.

      0
      0
      Odgovori
    • A pametna čoveka i žaobitna ovo još nit sam video ni čuo. Pazi da ne bude kuku lele šta nas snađe. Nemojte vi nas žaliti imate vi šta i za čim da žalite, napaljenkovići jadni, najtežag oblika…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter