4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRKA SE NASTAVLJA: Zvezda pokušava da ‘završi’ napadača iz Francuske

Objavljeno: 03.08.18 u 09:40

Pregovori traju već nekoliko dana, a jedino je preostalo da se usaglasi plata napadača koja je visoka za budžet šampiona Srbije.

Svesni su u Crvenoj zvezdi da se nalaze na dobroj poziciji u Evropi, i da bi eliminacija Spartaka iz Trnave donela sigurno učešće u Ligi Evrope, a za taj čin i skok iznad Slovaka potreban je još jedan esktra adut.

Crveno-beli pokušavaju da do ponedeljka dovedu napadača, i posle poslednje ponude Špancu Kondeu iz Janjine čekajući rasplet okrenuli su se drugom rešenju. Kao što je HotSport najavio pre dve nedelje „meta“ je ponovo Džonatan Kafu iz Bordoa. Brazilac je pre dve godine u dresu Ludogoreca praktično sam eliminisao Zvezdu i plaćen je 7,5 miliona evra.

U Francuskoj nema status prvog napadača i rukovodstvo šampiona Srbije je obavilo niz razgovora sa njegovim menadžmentom. Šanse postoje ukoliko se utanači plata za „karioku“ koji je jedan od najplaćenijih igrača kluba za koji igraju Vukašin Jovanović i Milan Gajić.

U principu pozajmica nije problem ukolko Zvezda postigne dogovor sa igračem za kog najmanje treba izdvojiti 800.000 evra plus bonusi. Ipak, sve može da se naplati igranjem grupne faze Lige Evrope ili Lige šampiona, što je cilj ekipe Vladana Milojevića.

 

0
0

4 Komentara

  1. Verujem Milojevicu kada je u pitanju Stojilkovic, i mislim da ce se pokazati, treba mu dati sansu. Za neku ozbiljniju pricu nam trebaju igraci kao sto je Cafu.
    Treba sve baciti na plasman u Ligu Sampiona, to bi klub podiglo na mnogo visi nivo i obezbedilo finansijsku stabilnost u narednom periodu. Zato ne treba prodavati nikog, cekati povoljno vreme i podici cene svim igracima.

    0
    0
    Odgovori
  2. не смисе је никако продати радоњић и крстичић у овом прелазном року,довести кафуа и гајића,предпоставам да нас стојковић напушта у јануару,морамо одмах имати замијену

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter