4
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

PROMENA: Danci dolaze na stadion ‘Rajko Mitić’!

Objavljeno: 03.08.18 u 15:08

Veliki uspeh Spartaka iz Subotice i plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope raduje, ali i znači da će ‘golubovi’ svoje domaće evropske utakmice igrati u Beogradu.

Spartak je prva dva meča protiv Korelajna iz Severne Irske (1:1) i Sparte Prag (2:0) igrao u Novom Sadu na ‘Karađorđu’, ali će ponovo morati da se seli.

UEFA nije zadovoljna uslovima koje pruža ‘Karađorđe’ za treću rundu kvalifikacija, pa je odredila Spartaku da potraži novi dom, a Subotičani su se odlučili za naš najveći stadion ‘Rajko Mitić’.

To je potvrdio i predsednik ‘golubova’ Dragan Simović.

– Očekujemo težak duel. Moram da napomenem da će se ta utakmica igrati na ‘Marakani’, jer stadion ‘Karađorđe’ ne ispunjava uslove. Fokusiraćemo se na taj meč i spremiti na sve moguće načine. Odmaraćemo igrače u domaćoj ligi do tog duela“, rekao je predsednik kluba Dragan Simović za Blic’.

Dakle, u prvom meču 9. avgusta Spartak će na stadionu Crvene zvezde dočekati Brondbi, a revanš je zakazan za 16. avgust u Danskoj.

0
0

4 Komentara

  1. Шта значи ово ,,одмараћемо играче до тада”?!??? Је л то та фер игра и поштен однос? Ја разумијем да је важно проћи даље у Европи (због пара), али ово је нешто што је по мени као намјештање утакмице! И не занима ме с ким играју у првенству, да ли најјачи или најслабији, мислим да то није такмичарски и поштено ни према коме.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter