0
Evropske lige

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

NOVA SEZONA, NOVA MODA: Matić u ‘Predator 18’ kopačkama do titule prvaka

Objavljeno: 02.08.18 u 11:32

Jedan od naših najboljih fudbalera Nemanja Matić dobio je novo „oružje“ za novu sezonu u dresu Mančester junajteda.

Reč je o adidas Predator 18 kopačkama, koje predstavljaju poslednju reč tehnologije u sportskoj industriji.

 Model napravljen za MatićaPola Pogbu, Mesuta Ozila i druge vrhunske asove, obezbeđuje da igrač može potpuno da se fokusira na igru. Poseban anatomski oblikovan đon „oponaša“ petu i „zaključava“ stopalo, dok specijalno krojena tkanina stvara maksimalan osećaj stabilnosti tokom trčanja i kontakta sa loptom.

 U Team mode kolekciji, koja se sa nestrpljenjem čeka i na našem tržištu, nalazi se i model X18. Reč je o kopački koja je prvi izbor asova poput Gabrijela Hesusa i Luisa Suareza, pre svega zbog toga što tokom sprinteva obezbeđuje izuzetnu stabilnost i podršku stopalu.

FOTO: Adidas

 Model X izabrale su i naše zvezde u usponu, Armin Đerlek i Dejan Joveljić. Talentovani fudbaleri među prvima su dobili nove Team mode kopačke, koje su personalizovane – ispisano je njihovo ime, a specijalni dodatak je i zastava Srbije.

Alvaro Morata, Džesi Lindgard i Roberto Firmino biraju model Nemeziz 18, u plavo-beloj kombinaciji.

Kopačka je idealan izbor za agilne fudbalere, zbog Agilitybandage i Torsiontapes tehnologije i dvostruke zaštite koja maksimalno čuva zglob, a u isto vreme omogućava eksplozivnost i brzu promenu pravca. Takođe, struktura gornjišta doprinosi osećaju izuzetne lakoće tokom pokreta.

FOTO: Adidas

 Deo kolekcije je i legendarni model, Copa18, sada u srebrno-plavo-crvenoj varijanti. Od kraja 70-ih ova kopačka je neizostavna u opremi brojnih poznatih fudbalera, a odlikuje je vrhunska udobnost usled Ortholine Sockliner tehnologije i posebne unutrašnje konstrukcije.

 Svako ko želi da ima adidas kopačke kao Nemanja Matić, Pogba, Suarez, Bejl, Salah, Morata, Firmino moći će da ih nabavi u radnjama širom Srbije, počev od 2. avgusta, a dodatne informacije o kolekciji Team mode su na sajtu adidas.com/football ili na instagram i twitter stranici @adidasfootball.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter