0
Evrokupovi

SPORT NA TV: Crvena zvezda danas overava kartu za Trnavu

Objavljeno: 01.08.18 u 08:41

Ne baš bogat sportski program je pred nama, mada ima fudbala od jutra do mraka, vaše je samo da uživate.

U centru pažnje je sigurno duel Suduve i Crvene zvezde u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Crveno-beli iz prvog meča nose prednost 3:0, te se čini da je put Mirijampolje samo turistički. Ipak, valja skupljati nacionalni koeficijent, jer se od sada i on gleda, zašto se sledeće godine ponovo mučiti. Prenos utakmice je na RTS, ali i Sport klubu jedan od 19.30.

Fudbalski program danas počinje u 12 časova Džej ligom. Sastaju se Serezo Osaka i Kobe. Inijesta je već sakupio dva meča za goste, a u subotu je svoj tim vodio do pobede. Prenos je na Sport klubu jedan, dok na Sport klubu dva možete pogledati derbi meč kineske Super lige između Šangdonga i Šangaj Šenhue.

Arena sport od 19 časova donosi dvoboj Midtjilenda i Astane u kvalfikacijama za Ligu šampiona, dok će Sport klub prenositi derbi kvalfikacija iz Bazela gde se od 20 časova sastaju istoimeni klub i PAOK.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter