0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ŽELJO OPET BEZ TRENERA: Krčmarević napustio Sarajevo posle samo pet utakmica

Objavljeno: 30.07.18 u 21:00

Poznati srpski stručnjak rešio je da napustio posao nakon dva vezana poraza.

Prvo je Apolon savladao Željezničar sa 2:1 u kvalifikacijama za Ligu Evrope, da bi potom i Zenica za vikend slavila sa 1:0.

Krčmarević je preuzeo Željezničar nakon što je ove godine vodio Pobedu iz Prilepa, a nekada je ovaj bivši fudbaler Partizana radi u omladinskoj i mladoj selekciji Srbije, kao i omladincima crno-belih. Dok je još sa klupe predvodio Apolon, Anortozis, Doksu, Žetsju…

– Neko bi trebalo da preuzme odgovornost za poraz u Zenici, uvek je trener najodgovorniji i to je prvi razlog mog odlaska. Drugi leži u činjenici da smo se našli u raskoraku između želje i ambicije i onoga što imamo. To, opet, pripisujem sebi. Neke stvari nisam odradio na najbolji način, pre svega mislim na prelazni rok. Ekipa je trebalo da se pojača više, znajući kakva je ovo liga. Ovo je izraz poštovanja prema predsedniku i navijačima koji imaju opravdane zahteve od ekipe. Moram još jednom da kažem da nisam sreo čoveka koji toliko voli svoj klub kao gospodin Misimović, želim sve najbolje Želji, koji će, pored Partizana, uvek biti moj klub, objasnio je Slobodan Krčmarević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter