2
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

OGNJEN OŽEGOVIĆ: Gol mi znači mnogo, ali i ofanzivna igra koju smo prikazali

Objavljeno: 30.07.18 u 00:16

Partizan je u drugoj rundi Superlige osvojio prve bodove ove sezone.

Izabranici Miroslava Đukića su slavili na gostovanju Dinamu iz Vranja.

Pobedu je golom u 83. minutu meča doneo Ognjen Ožegović koji se najbolje snašao u kaznenom prostoru Dinama i postao prvi strelac crno-belih u sezoni 2018/19 što se takmičenja u Superligi tiče.

— Znali smo da će biti teška utakmica kao i da će Dinamo igrati sa mnogo igrača pozadi, što se i pokazalo. Stvorili smo mnogo šansi što me raduje i na kraju zaista zasluženo pobedili. Igralo je dosta igrača koji su prošle sezone nosili Partizan i stoga mi je posebno draga pobeda zbog celog tima. Gol mi mnogo znači, ali pre svega što smo bili ofanzivni uz mnogo šansi. Popraviće se i realizacija iz utakmice u utakmicu, počeo je priču Ognjen Ožegović, a zatim dodao:

— Osećala se nervoza i tenzija, ali smo nastavili da stvaramo šanse, bili uporni, verovali da možemo i na kraju se isplatilo. Videla se jasna želja za pobedom. Okrećemo se njoj sa željom da izborimo treće kolo kvalifikacija za LE i stoga nam ova pobeda znači pred revanš. Ujedno je posvećujemo navijačima koji su došli u Surdulicu u velikom broju!

0
0

2 Komentara

  1. A ti znas ste je dobro cuti bolje ti je da znas nebi bio avako jadan
    Decka je srecan sto je dao gol e srbio sve heiter do heitera

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter