0
Evropske lige

MATIJA LJUJIĆ: Kao stranac moram da pravim razliku

Objavljeno: 30.07.18 u 12:58

Srpski fudbaler Matija Ljujić, koji je od ovog leta član Belenenseša, završio je pripreme sa portugalskim klubom pred početak nove sezone.

On je rekao da je zadovoljan svojim dosadašnjim radom u novom klubu.

-Pripreme su, na sreću, prošle bez povrede. Treniramo vrlo jakim tempom, dva puta dnevno. Izborio sam mesto u startnih jedanaest u Kupu i igrao sam 80 minuta. Nadam se da ću nastaviti da igram u prvoj postavi, rekao je Ljujić.

Ofanzivni vezista je svoj zvanični debi za Belenenseš imao u utakmici Kupa Portugala, u kojoj je njegov tim slavio sa 3-1 protiv Oliveirensea, a Ljujić veruje da se dobro uklopio u rad tima iz Lisabona.

– I ranije sam pratio ovu ligu jer je u njoj igrao veliki broj naših igrača. Znam šta me čeka, došao sam kao stranac i moram da pravim razliku. Zadovoljan sam, a i klub je zadovoljan, smatra Ljujić.

Do početka prvenstva Portugala ostalo je samo dve nedelje.

– Imamo generalnu probu protiv Rajo Valjekana narednog vikenda, a nadam se bodovima već od prvog kola, zaključio je Ljujić.

Primeira liga startuje 12. avgusta i u prvom kolu Belenenseš gostuje ekipi Tondele, koja je prethodnu sezonu završila na 11. mestu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter