0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI MILETIĆI: Partizan odavno nije odigrao bolje poluvreme!

Objavljeno: 30.07.18 u 15:29

Crno-beli tandem iz defanzive često buni komentatore zbog identičnog imena i prezimena.

Štoper crno-belih Nemanja R. Miletić odigrao je svoju prvu Superligašku utakmicu na početku nove sezone i asistencijom u 82. minutu igre Ognjenu Ožegoviću pomogao da se pokrene parni valjak i uzmu prva tri boda u Surdulici protiv ekipe Dinama iz Vranja.

– Mislim da odavno nismo bolje odigrali prvo poluvreme − počinje izlaganje štoper Partizana.

– Držali smo odbranu bukvalno na 40 metara od njihovog gola. Stvorili smo mnogo šansi, želeli pobedu i jednostavno verovali da će doći, jer smo zaslužili.

Šef Đukić je dao šansu Miletiću, Vulićeviću, Jankoviću, Ožegoviću…?

– Baš kao što kažete dosta igrača od prošle sezone i samim tim je bilo mnogo lakše. Odlično se poznajemo, igrali smo mnogo utakmica zajedno, znamo ko šta može… Siguran sam da ćemo iz meča u meč biti sve bolji i bolji.

Posle mnogo propuštenih šansi u 82. minutu gol za crno-bele tvojom asistencijom.

– Posle kornera našao sam se u šesnastercu, dobio loptu na strani, centrirao, da bi na pravom mestu bio Ožegović. Važna pobeda! Sada idemo dalje i mislimo o revanšu u Litvaniji.

FOTO: STARSPORT

Na priču se nadovezuje levi bek Nemanja G. Miletić koji kaže:

– Bilo je teško igrati protiv zgusnute odbrane svih 90.minuta. Imali smo veliki broj šansi, ali lopta jednostavno nije htela u gol. Da smo uspeli da postignemo gol u prvom poluvremenu siguran sam da bi pobeda bila ubedljivija − kaže Miletić.

– Sada se okrećemo utakmicu u Litvaniji koja je za nas veoma važna. Iako smo ovde pobedili sa 1:0, spremamo se ozbiljno i siguran sam u pobedu, jer mislim da smo mnogo kvalitetnija ekipa od njih.

Revanš utakmica 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope igra se u četvrtak 2. avgusta u Litvaniji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter