1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA SRBIJE: Zvezda povela na startu, ali je pobedu zapečatio Ben sa penala (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.18 u 21:00

Zahvaljujući golovima Rodića u prvom i Bena u drugom poluvremenu, crveno-beli su ostvarili i drugu pobedu ove sezone.

Veliki hendikep za Radnički večeras bio je izostanak Nenada Lalatovića kojem je pozlilo, pa nije bio uz svoje izabranike kraj aut linije.

Primat je na startu bio na Zvezdinoj strani, koja je iz jedne zaista čudne situacije stigla do vođstva. Nikola Stojiljkovića je makazicama loptu poslao ka golu Meraklija, a nju je ‘u prolazu’ zakačio Taras Bondarenko, da bi ona stigla do Milana Rodića koji je bio u duboko ofsajdu, neposredno kraj golmana Živkovića.

U prvi mah Rodić nije najbolje odreagovao jer ga je situacija iznenadila, da bi potom uspeo da pošalje loptu u mrežu, a kako ju je Ukrajinac dirao, arbitar Igor Stojiljković je samo pokazao ka centru.

Igrao se 31. minut kada je Radnički imao dobru kontru, ali se sve završilo žutim kartonom za Petra Grbića. Crnogorski fudbaler je odlično istrčao, prešao rivala, ali potom sebi dao prejak for te je na loptu izleteo Milan Borjan. Tada je došlo do veoma bolnog sudara u kojem je prava sreća što nijedan od aktera istog nije zaradio povredu.

Ponovo je zapretio Milan Rodić u prvom delu utakmice, sada iz velike udaljenosti kada je gađao otvorenim delom stopala iz slobodnog udarca, ali je Živković uz dosta muka uspeo da odbrani ovaj pokušaj.

U prvom poluvremenu je najbolju priliku za izjednačenje propustio Marko Mrkić kojeg je maestralno petom uposlio Saša Stojanović, ali je mladi fudbaler oklevao kada je sam izbio pred Borjana, te ga je Rodić sprečio.

Bez puno uzbuđenja proteklo je drugo poluvreme na stadionu ‘Rajko Mitić’. Zapretio je Radnički preko Stojanovića, pa preko Aksentijevića, ali nedovoljno opasno da bi se ozbiljnije ugrozio Milan Borjan.

Pred kraj meča su najviše problema gostima pravili sveži Ben i Joveljić koji su stvarali prilike, ali realizacija nije bila na zavidnom nivou. A onda u nadoknadi jedan nepropisan start Ranđelovića koji je sa leđa oborio Marka Gobeljića, da bi pobedu sa bele tačke osigurao El Fardu Ben.

(Izvor: YouTube/ARENA SPORT LIVE HD)

SUPERLIGA – 2.KOLO

Subota

Zemun – Vojvodina 1:1 (0:0)
(Simić 90+5 – Fofana 83)

Mačva – Napredak 1:0 (1:0)
(Gigić 32)

Mladost – Radnik 1:0 (0:0)
(Radivojević 51)

Proleter – Voždovac 2:1 (0:0)
(Mirosavljev 48, Čović 87 – Stuparević 61)

Rad – Čukarički 0:3 (0:1)
(Ovusu 35, Stojanović 73, Docić 86)

Nedelja

Bačka – Spartak 2:1 (0:1)
(Makarić 46, Mićić 71 PEN – Savković 45 PEN)

Dinamo – Partizan 0:1 (0:0)
(Ožegović 82)

Crvena zvezda – Radnički 2:0 (1:0)
(Rodić 9, Ben 90+2)

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter