2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

DERBI NA ‘MARAKANI’: Milojević ‘meša karte’, da li je ovo šansa za Stojiljkovića? (SASTAV)

Objavljeno: 29.07.18 u 09:55

Moguće je nekoliko promena u odnosu na sastav protiv Suduve, a nove rotacije bi trebalo da donesu svežinu ekipi trenera Vladana Milojevića.

Domaći zadatak za Crvenu zvezdu je večeras na stadionu „Rajko Mitić“ od 19 časova da sruše Radnički iz Niša i upišu drugu pobedu u prvenstvu. Posle dobre partije protiv Suduve i tri gola prednosti pred revanš u sredu, ekipa je imala dovoljno vremena da se spremi za novu misiju. Kako saznaje HotSport, trener Vladan Milojević neće odustati od svoje strategije da ponovo rotira igrače sa ciljem da ekipa ima svežinu da u jakom ritmu „slomi“ rivala koga sa klupe predvodi Nenad Lalatović.

Pozadi se očekuju Degenek i Rodić, a na desnom beku Gobeljić i da Savića zameni Babić. Jovičiću je potreban odmor kao i Radonjiću čije mesto bi trebalo da zauzme Jevtović.

Od povreda su se oporavili Srnić i Stoiljković i konkurisaće za utakmicu, a možda napadač bude starter pre Milića i Pavkova. Svoju ulogu čeka i Meleg.

Projektovan sastav: Borjan – Gobeljić, Degenek, Babić, Rodić – Jovančić, Krstičić, Ebisilio, Meleg, Jevtović – Stoiljković (Pavkov).

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter