3
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

NAKON CELA DVA MESECA: Jirgen Klop napao Milorada Mažića zbog suđenja u finalu Lige šampiona

Objavljeno: 28.07.18 u 10:50

Iako je od finala Lige šampiona u Kijevu prošlo dva meseca, Jirgen Klop dao je izjavu u kojoj za poraz delom krivi sudiju tog meča, Milorada Mažića.

Finale u Kijevu krajem maja u kom je Real Madrid savladao Liverpul sa 3:1, Mažić je odsudio odlično prema oceni velikog dela svetske javnosti, ali ne i menadžera Liverpula, Jirgena Klopa.

– Video sam da sudija vodi računa o velikim utakmicama na Svetskom prvenstvu, i niko zaista ne misli o kasnije o onome što je bilo (misleći na finale Lige šampiona). Ali, u takvim situacijama mora neko da sudi bolje – izjavio je Klop.

Nadovezao se na, sada već, čuveni start Serhija Ramosa nad Mohamedom Salahom u kom je Egipćanin zaradio povredu ramena i morao je da napusti teren.

– Obično ako uradite nešto kao što je to Ramos, bivate kažnjeni. Neko će to videti kako treba i poslati vas van terena na četiri ili pet nedelja. Ali u ovom slučaju, nije bilo ništa. Sudija mora da ima hrabrosti da odluči utakmicu. U finalu to nije bio slučaj, a posle će da pišu o meni da sam loš gubitnik – rekao je Klop.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter