0
Evrokupovi

SPORT NA TV: ‘Paklen’ sportski dan – evo gde ćemo gledati Partizan, Radnički, Spartak, ali i Srbiju protiv Hrvatske

Objavljeno: 26.07.18 u 08:50

Fudbalski okršaji u kvalifikacijama za Ligu Evrope i vaterpolo derbi između ‘delfina’ i ‘ajkula’ obeležiće ovaj četvrtak, 26. jul.

Slede dueli drugog kola kvalifikacija za najmasovnije evropsko takmičenje i učešće naša tri kluba. Najpre ćemo bodriti  niški Radnički, koji će od 19 časova gostovati Makabiju u Tel Avivu. Taj susret biće prenošen na drugom kanalu RTS.

Prvi će biti rezervisan za vaterpolo ‘klasik’ između Srbije i Hrvatske u polufinalu Evropskog prvenstva koje se održava u Barseloni. Naši momci brane trostruku uzastopnu titulu i plasman za četvrto vezano finale juriće od 20:20h uz prenos, dakle, na RTS 1.

Zatim će od 20:30h početi prenos utakmice iz Humske između Partizana i litvanskog Trakaija. Njih ćemo gledati na prvom programu TV ArenaSport.

Nedugo potom, 15 minuta kasnije na drugom kanalu iste televizije, počeće prenos iz Novog Sada gde će Spartak Ždrepčeva krv ugostiti prašku Spartu.

Evo kompletne sportske TV ponude za danas:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter