5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ROKADA U HUMSKOJ: Iskusni vezista iz Partizana ide kod Donalda, ali je spreman dolazak novog pojačanja!

Objavljeno: 25.07.18 u 10:33

Partizan je dobro počeo sezonu u Evropi, ali ne i u prvenstvu, što je glavni cilj. Zato su promene vrlo izvesne.

Zoran Tošić već neko vreme je na ‘granici’ da li će otići ili ostati još neko vreme u Humskoj. Evidentno je da nije u formi, te da razmišlja o odlasku.

Ponuda iz Turske je bilo, a kako saznajemo, vrlo je blizu odlaska u Malatiju gde bi igrao sa Mičelom Donaldom, bivšim kapitenom Crvene zvezde.

To bi ujedno otvorilo prostora za dolazak novog pojačanja, što je i najavio sportski direktor Ivica Iliev na nedavnoj promociji Milana Smiljanića.

Iliev je tada rekao da se očekuje dolazak igrača o kom se dosta pisalo, a to je Goran Zakarić iz sarajevskog Željezničara i cela stvar je gotovo završena.

Dakle, rokada bi trebalo da bude izvršena u narednih nekoliko dana i time krilo bude zamenjeno za krilo, a uz to se još do kraja prelaznog roka može očekivati još dolazak napadača, pošto se čeka ponuda i prodaja Ognjena Ožegovića.

0
0

5 Komentara

  1. Jedan savet za upravu Partizana!!!

    Prodati Tošića i Jankovića,ne zato sto su loši igrači već zato sto oni u ovom trenutku ne donose potreban kvalitet u igri Partizana!!! Dovesti pod obavezno Spiridonovica jer bi momak doneo to probijanje po krilu i asistencije za Rikarda. Momak zna fudbal a i posle jedne sezone će vredeti minimum duplo!!! Trebalo je angažovati zadnjeg veznog radilicurazbijač
    (tipa Everton)a ne Lolu(žao mi je ali on neće doprineti boljitku)!!! Isto tako mislim da je trebalo dovesti još jednog ozbiljnog štopera jer mislim da smo tanki tu prilično!!! Ali i dalje tvrdim da je problem broj 1 Djukić( čovek ne ume da napravi boljitak i to su činjenice)!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako dobro obratimo paznju odmah cemo uociti koliko je Ilijev svojim radom na mestu sportskog direktora doprineo katastrofalno stanje u klubu jer samo treba poceti sagledavati cinjenice od onog dana kada je umesto Marka Nikolica na klupu Partizana doveo Djukica a zatim sve ostalo sledi, izgubljeno dragoceno vreme i potrosen veliki novac za transfer prosecnog Sume, dovodjenje ne kvalitetnih igraca poput Mitrovica,Urosevica i Ozegovica sto se odrazilo na katastrofalne rezultate i izgubljenoj tituli.Nakon svega toga on i dalje ostaje u fotelji sportskog direktora i insistira da Djukic ostane u klubu, ponovo radi na transferima i dovodi igrace koji nisu nivo Partizana Enakea i Nikolica (spanca je doveo Djukic). Prodaja igraca je vise nego otuzna jer bukvalno gledano svima je cena prepolovljena ili ih jednostavno drugi uzimaju za dzabe.Ne treba zaboraviti i da je skola fudbala koja je nekad bila pojam naseg fudbala i svrstavana u sami vrh Evrope odjednom dosla u veoma haoticnu situaciju da drugi klubovi Srbije pokupe titule i prestiz.Ne cudi nista jer za sve ovo navedeno stanje sportskog sektora Partizana najodgovornije lice je sportski direktor Ivica Ilijev.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter