6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT UGAO: Dilema na dve pozicije, ko desno i ko u špic protiv Suduve? (ANKETA)

Objavljeno: 23.07.18 u 21:04

Crvena zvezda sutra od 20.30 dočekuje Suduvu u prvom meču 2. kvalfikacija za Ligu šampiona, a u jednačini Vladana Milojevića dve su nepoznate.

Nikada trener crveno-belih ne želi da otkrije sastav pred meč koji sledi, ipak u Evropi on se ne razlikuje puno od onog prethodnog, sem ako se neko ne povredi ili je suspendovan. Tako ni sutra Vladan Milojević neće mnogo menjati za razliku od duela sa Spartaksom, ali su iz našeg ugla u ‘jednačini’ dve nepoznate.

Iako se žalio na povredu i nije branio protiv Dinama iz Vranja, na golu će se sigurno naći Milan Borjan. Ni linija ispred kanadskog čuvara mreže neće biti promenjena, Filip Stojković i Milan Rodić su odmarali protiv Vranjanaca i spremni su za Litvance, Vujadin Savić je takođe predahnuo, a društvo sutra će mu skoro sigurno praviti Miloš Degenek, koji je sve standardniji.

Na sredini terena takođe neće biti promena. Branko Jovičić biće zadužen da kvari igru rivala, Nenad Krstičić da započinje napade, a Lorenco Ebisilio da ih kreira i stvori šansu za gol.

Levo krilo bez dileme će pripasti reprezentativcu Nemanji Radonjiću, a prva ‘nepoznata’ je desni bok. Slavoljub Srnić još uvek nije spreman, a standardan je bio Nemanja Milić. Bivši fudbaler Spartaka se čini ima prednost, ali posle dobre partije protiv Vranjanaca ne bi čudilo da šansu od prvog minuta dobije novajlija Milan Jevtović. Brzonogi krilni napadač bio je više nego korektan protiv Dinama, a uz to je i zatresao mrežu. Ne bi bilo iznenađenje da on počne od starta.

FOTO: STARSPORT

Druga ‘nepoznata’ je u špicu. Tu za sada postoji dilema, jer Nikola Stojiljković nije spreman. Znači, ostaje Muhamed Ben i Milan Pavkov. Iako je visoki napadač imao sjajnu partiju protiv Spartaksa, čini se da je prednost na strani igrača sa Komorskih ostrva, a da će Pavkov u igru ako odbrana Suduve bude morala biti srušena iz vazduha.

Koga biste stavili na desni bok?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Koga biste voleli da vidite u napadu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

6 Komentara

    • Da li bi ti stvarno žrtvovao jovelju, onakvog mladog talenta, da se sjebe ako ne pogodi? Njemu to znači život a tebi kao gledaocu 15 minuta razočarenja… treba da se pusti da sazri kako treba i onda ga pustiti u pogon. Njemu trebaju utakmice svaki dan! Takav dečak se jednom u 100 godina radja!

      0
      0
      Odgovori
    • Nije nam niko potreban, jer imamom dva strašna „kapitalca“, izvanrednog driblera Bena Muhameda koji lako rešava situacije „1 na 1“ i odličnog kreativca Ebesilia, koji je na svom predstavljanju na konferenciji za novinare, u trenucima ushićenja, onako skromno izjavio za sebe kako je on strašno kreativan i dobar strelac! Ja njemu verujem u startu, na nevidjeno! Mi nikada nismo imali kreativnijeg „kapitalca“ od Ebesilia. Očekujem da on večeras eksplodira protiv Suduve i da ih oduva svojim kreacijama. Sa ova dva „kapitalca“ možemo stići do neslućenih visina u ligi šampiona! Osećam da će se za njima dvoje praviti redovi u prelaznom roku, na Marakani, baš kao i za Boaćijem!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter