2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVE PROMENE: Đukic na startu u Surdulici meša karte

Objavljeno: 22.07.18 u 10:51

Crno-beli na terenu gde su osvojili Kup Srbije u maju, sada žele da pobedom započnu šampionat, a onda sledi prvi meč protiv Trakaija.

Dve pobede u Evropi, pa start u šampionatu Srbije. U premijeri za bodove Partizan gostuje od 19 časova Radniku u Surdulici, na terenu gde su u maju osvojili trofej namenjen pobedniku Kupa Srbije.

Trener Miroslav Đukić je zbog tri meča za sedam dana, kako saznaje HotSport, odlučio da malo promeša karte. Izostaju povređeni Nikolić i Ostojić, a priliku čekaju mlađe snage Šehović i Đerlek, možda i zamenik kapitena Vulićević.

Pored tri boda koja su imperativ za crno-bele svakako je važno da se podiže nivo forme pošto u četvrtak u Humskoj gostuje Trakai u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope. Plan je jasan kao i strategija, koja ostaje sa dva napadača, a u tandemu igraće Ožegović i Rikardo.

Projektovan sastav: Stojković, Vulićević, Marković, Valijente, Šehović, Zdjelar, Pantić, Tošić (Đerlek), Suma, Ožegović, Rikardo.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter