0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

POSETA EGIPTU: Fudbaleri Vojvodine doputovali u Aleksandriju

Objavljeno: 21.07.18 u 15:51

Fudbaleri Vojvodine doputovali su u Aleksandriju, gde ih sutra očekuje prijateljski meč protiv ekipe Piramids iz Beni Suefa.

Posle svega dva i po sata leta od Beograda do Aleksandrije, ekspedicija FK Vojvodina doputovala je u Egipat. U drugom najvećem egipatskom gradu, crveno-bele je dočekalo lepo i sunčano vreme, kao i autobus koji ih je sa aerodroma odvezao direktno do luksuznog hotela “Hilton Alexandria King’s Ranch”, u kojem će Voša biti smeštena tokom današnjeg i sutrašnjeg dana.

Odmah po dolasku u hotel, za fudbalere Vojvodine bio je spreman i organizovan ručak, nakon čega će uslediti obavezan odmor, a u večernjim satima u planu je trening na grandioznom stadionu “Borg el Arab” kapaciteta čak 86.000 sedećih mesta, na kojem će sutra biti odigrana utakmica protiv ekipe Piramidsa.

U dogovoru sa svojim saradnicima, šef stručnog štaba Vojvodine Aleksandar Veselinović odlučio je da na ovo gostovanje putuju sledeći fudbaleri: Vukašin Pilipović, Nikola Simić, Milan Lazarević, Mladen Devetak, Siniša Saničanin, Aleksandar Mirkov, Marko Mandić, Lazar Zličić, Predrag Vladić, Nemanja Subotić, Nikola Gajić, Miloš Zličić, Đorđe Pantelić, Mihajlo Nešković, Diamantis Huhumis, Damjan Gojkov, Daniel Graovac, Igor Jeličić i Nikola Bjeloš.

Pored igrača i članova stručnog štaba, ekspediciju FK Vojvodina u Egiptu čine i članovi klupskog rukovodstva i menadžmenta na čelu sa predsednikom Dušanom Vlaovićem i generalnim direktorom Darkom Jevtićem, kao i prijatelji kluba i novinari iz novosadskih redakcija.

Meč između Piramidsa i Vojvodine zakazan je za sutra od 21 čas po lokalnom i srpskom vremenu, s obzirom na istu vremensku zonu, a povratak u Novi Sad planiran je odmah nakon utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter