20
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NESTVARNA CIFRA: Zvezda trlja ruke, Španci za Pavkova moraju da daju ogroman novac! (FOTO)

Objavljeno: 21.07.18 u 17:12

Španci su ozbiljno zainteresovani, a Zvezda to želi da iskoristi.

Juče smo preneli pisanje španskih medija da Valjadolid želi da dovede napadača Crvene zvezde Milana Pavkova, a danas smo dobili i cifru koja deluje čak i nerealno.

Naime, Španci navode neverovatnu cifru od 3.000.000 evra koliko crveno-beli traže, ali i da bi povratnik u Primeru platio toliko za prošlogodišnjeg špica Radničkog iz Niša.

Direktor Valjadolida, Migel Anhel Gomez smatra da bi visoki napadač Zvezde mogao dosta da donese svojom korpulencijom, što on svakako može, ali na početku sezone u Zvezdito  nije pokazao.

Za to vreme, Zvezda ostaje samo na povređenom Nikoli Stojiljkoviću i Dejanu Joveljiću, i sigurno se očekuje dolazak još jednog napadača. Možda Ričmonda Boaćija, možda nekog drugog stranca…

0
0

20 Komentara

  1. ako terza proda panjkova za 3 millke, podici mu bistu ispred stadiona i da se uvede case study da se izucava u sportskom menadzmentu, ali stvarno :)))))))))))))))))))))))))))))))))

    0
    0
    Odgovori
  2. To je taj klub jedini u Evropi koji moze da proda spica koji ni ne igra za basnoslovnu cifru.. Ti klubovi u Evropi bas vole da trose novac tako neprovereno haha Boze Boze dokle smo dogurali da nas ovako sprdaju i kradu

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa u ovo ni Zvezdan terzic ne veruje.To su ti milioni koji se pominju su maska za ogromna ulaganja drzave u ovaj propali klub.

    0
    0
    Odgovori
      • Pa resili su, ali za 300 000 evra.Pa da li neko normalan veruje da ce spanci za ovo dati 3 miliona evra???Koliko je Alaves dao za Kataija??? 2 miliona,a Katai je izmislio za Pavkova fudbal.Ta prica je za lakoverne kako bi pomislili da je Terzic cudotvorac i da se sakriju ulaganja drzave u Zvezdu!!!

        0
        0
        Odgovori
        • Da, spanci ce da plate veci porez da ucine Zvezdi, UEFA ce isto da „previdi“ iznose… Zaslepljeni mrznjom prema Zvezdi gubite i pamet i razum

          0
          0
    • Drzava ulaze u jedan drugi manji klub i sto je najgore to nije Srpski klub vec Hrvatski sa adresom u Srbiji.Seti sesamo prosle sezone 2 milionaeura da bi mogli da igraju evropu(Zvezdi kad trebalo 800000 eura drzava nije dala) a oni spiskali u nazovi fudbalera Sumu.A posle pod plastom ulaganja u Vojnu indrustiju jos 6 miliona Teleoptiku(ta vojna industrija je mali klub patlidan).I zato ajd ne seri.

      0
      0
      Odgovori
  4. Odma da se proda, jer on je ko panj, ne zovu ga džaba „Panjkov“, a za zamenu da se dovedu dva dobra napadača koji svojom brzinom i tehnikom mogu da naprave višak u napada i da potom sami daju golove, a ne kao Panjkov, Pešić, Stoiljković i Boaći da traže loptu na „tacni“. Jovelja je takav tip igrača u napadu koga treba Zvezda, samo je mlad i neiskusan od onoga kakav Zvezdi treba.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter