0
Fudbal

MORAMO GA RAZUMETI: Zbog ovoga ne čudi zašto je Muslera napravio veliki kiks protiv Francuza (VIDEO)

Objavljeno: 21.07.18 u 14:32

Baš tih dana prolazio je kroz izuzetno tešku porodičnu dramu.

Mondijal je završen, a tek po njegovom završetku se otkrivaju neke stvari, dobre ili loše, vezano za učesnike ovog planetarnog takmičenja.

Već je poznata priča da je kapiten Nigerije Džon Obi Mikel meč sa Argentinom igrao i pored otmice oca i pretnji da će ga ubiti, a misli su lutale i Fernandu Musleri uoči četvrtfinalnog duela Urugvaja protiv Francuske.

Naime, golman južnoameričke selekcije je dva dana pre meča protiv ‘trikolora’ saznao da mu je ujak poginuo u saobračajnoj nesreći, a neki saigrači su čak istakli da ga je to potpuno izbacilo iz takta u pripremi vrlo vaznog meča.

Njegova majka je to vrlo teško podnela, a samim tim i Muslera kada se čuo sa rodbinom u Urugvaju.

Zatim mu se desio veliki kiks kod drugog gola Francuza jer je ispustio loptu koja je išla pravo u njega posle šuta Antoana Grizmana.

Da stvar bude dodatno pogoršana, kada se vratio u domovinu, dva dana nakon pomenutog susreta, preminula mu je i baka, za koju je kažu, bio veoma vezan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter