0
Evropske lige

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

KAKAV ‘POTOP’: Stigao niotkuda u Zvezdu, verovalo se da bi mogao da postane čudo – sada na probi u trećem rangu Engleske

Objavljeno: 21.07.18 u 23:50

Bivši fudbaler Crvene zvezde će naredne dane provesti na probi u nižem rangu Engleske.

Sa željom da zadovolji kriterijume trenera Dina Kitsa i potpiše za Volsol.

Ne može se reći da karijera novozelandskog vunderkinda Adama Mičela ide uzbrdo, povremeni reprezentativac te zemlje nije uspeo da dobije ugovor na probi u Boltonu, te će isto to pokušati u klubu koji se protekle sezone borio za opstanak u Engleskoj Ligi 1.

Stigao je u maju te 2016. godine Mičel u Srbiju kao svoj prvi evropski angažman, u Crvenu zvezdu, ali nije dočekao debi u dresu crveno-belih te je karijeru nastavio u OFK Beogradu za koji je nastupio u sedam navrata.

Potom je prešao u Celje gde takođe nije igrao, tako da je od dolaska u Evropu jedine zvanične minute imao u OFK Beogradu. Ove godine je Mičel čak debitovao i za najbolji tim Novog Zelanda za čije je sve mlađe kategorije igrao, ali ono što je sigurno jeste da njegova karijera ne ide u smeru koji je planiran.

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter