0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JEVTOVIĆ ZA HOTSPORT: Gađao sam onako, ovo mi je najdraži trenutak u karijeri i ostvarenje sna

Objavljeno: 21.07.18 u 20:53

Sinoć je na debiju u Superligi Zvezdin novajlija uspeo da postigne i debitantski gol.

Pamtiće taj 20. jul Milan Jevtović do kraja života, a kako se radi o veoma efektnom pogotku – i mnogi navijači.

Pokazao je sinoć Milan Jevtović da će imati bitnu ulogu u timu Crvene zvezde, a na premijeri u startnoj postavi crveno-belih lepim pogotkom začinio je pobedu protiv Dinama iz Vranja.

Brzonogi napadač je tako ispunio dečačke snove, a za HotSport otkriva da mu je podrška navijača pomogla da odradi sve zacrtane zadatke trenera Vladana Milojevića.

– Mnogo je lep osećaj kad postigneš pogodak za voljeni klub, a sada želimo da nastavimo sa pobedama i u evropskim kvalifikacijama. Pokazalo se da upornost i želja donose rezultat. Vidi se da polako ali sigurno gradimo naš stil igre, a biće to sve bolje. Treba vremena da se mi, novi, ukomponujemo i sada su bitne samo pobede, kaže Jevtović.

‘Slalom’ Jevtovića u finišu prvog dela utakmice sa Vranjancima izmamio je aplauze sa tribina stadiona ‘Rajko Mitić’.

– Falio je pogodak u centar, ali mi je promašeni zicer pomogao da nateram sebe da u nastavku zapnem. Dupliranje prednosti je uticalo da budemo dodatno sigurni i odigramo kako treba.

Međutim, tačka na trijumf usledila je u pravom trenutku.

– Parabola je pala u mrežu. Gađao sam i ovo mi je svakako jedan od najdražih trenutaka u dosadašnjoj karijeri. Želim da nastavim uspon, a i da se zahvalim saigračima na podršci na čelu sa kumom Jovičićem.

Vremena za uzivanje nema mnogo pošto već početkom sledeće nedelje šampion Srbije nastavlja kvalifikacije za Ligu šampiona.

– Otvorili smo evropsku stranicu i sada sledi napad na Suduvu. Rival koji je izbacio APOEL zaslužuje poštovanje, ali ćemo se spremiti da ostvarimo pobedu i mirnije sačekamo revanš u Litvaniji. Idemo korak po korak, poručio je Jevtović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter