3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ALEKSA TERZIĆ: Ostvaren životni san

Objavljeno: 21.07.18 u 18:07

Prvi meč u novoj superligaškoj sezoni protiv Dinama iz Vranja doneo je ostvarenje sna mladom Aleksi Terziću.

Svako Zvezdino dete od prvog dana kada počne da trenira fudbal sanja da zaigra na Marakani. To se sinoć ostvarilo i Aleksi Terziću.

– Ovo je moj san od kada sam se rodio. Jedva sam čekao da doživim debi za prvi tim Crvene zvezde. Ovaj osećaj ne može da se dočara rečima. Zaista sam presrećan zbog debija. Kada dodamo da sam prvu utakmicu za svoj voljeni klub odigrao upravo na Marakani, u prvom kolu i da smo zabeležili pobedu od 3:0 to daje dodatnu draž. Zahvalio bih stručnom štabu, a posebno treneru Vladanu Milojeviću, na ukazanom poverenju. Mislim da sam ga opravdao i ovo mi je podstrek da jošnapornije radim i treniram. Ogromnu zahvalnost dugujem i našim navijačima koji su uvek uz ekipu i koji su najjači vetar u leđa – rekao je Terzić.

Mladi levi bek za odličnu partiju koju je prikazao uz levu aut-liniju zahvaljuje i svojim saigračima.

– Mnogo mi je značila na terenu podrška koju sam imao od svih saigrača. Posebno su mi pomogli Babić i Degenek koji su tokom igre dosta pričali i pokazali mi da uvek mogu da se oslonim na njih. Ista situacija je i na treninzima, svi saigrači su me odlično prihvatili, atmosfera je sjajna i baš zato ko god da se nađe na terenu mi odlično funkcionišemo kao ekipa.

Na prve tri utakmice od u novoj sezoni naša ekipa nije primila nijedan gol.

– To najviše raduje nas iz poslednje linije. To je naš posao, da Zvezdin golman nema posla, a takođe i da asistiramo i upošljavamo igrače ispred nas.Za sada uspevamo u tome, nadam se da će tako biti i u budućnosti. Gust raspored utakmica nas očekuje i verujem da će svi igrači dobijati šansu. Ja sam tek počeo, čekam svoju šansu i naststaviću da se dokazujem – poručio je Terzić.

0
0

3 Komentara

  1. Ovaj mali ce postati veliki igrac vec je dokazao da moze se racunati na njega mnogo bolji igrac od Hajdina nije ni cudno sto Vladan uzeo malog umesto Hajdina . Drago mi je da imamo odbranu , sredinu i napad . Napad mozemo jos pojacati al tu je Joveljic i nadam se da ce mali postati veliki nosilac igre Zvezde

    0
    0
    Odgovori
    • Slažem se sa navodima u tvom tekstu ali samo da dodam da Zvezda ima Veljka Nikolića, jednog pravog bisera, centralnog veznog, ali taj neće nikada dobiti šansu, jer veliki mag Miloje mora da razigrava talentovanog 36-togodišnjeg Milijaša! To što on radi sa Milijašem, prevazilazi sve iracionalne okvire! Da li se veliki mag Miloje pita da li bi neki trener, od integriteta, držao u tim Milijaša, sporog kao puž, indolentnog, neborbenog, koji samim svojim pospanim izrazom lica, negativno utiče na saigrače, i koji kada uđe u II poluvremenu, džogira u krugu centra. Protiv Spartaksa je ušao i „prodao“ nekoliko lopti, to je bio njegov doprinos ekipi!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter